Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, September 6, 2014

LunaeAnima woog op het moment van schrijven 108.10 kg (bmi: 31.59).

Pppffftt..sta stil, bah. Komt vast door geschrans van woensdag (wraps met dolmes tzatsiki lamsgehakt wijn ouzo ) zucht!!!!! Donderdag ook nog ouzo gehad...argh. Daarna redelijk netjes gegeten..en nog gesport maar helaas stilstand. Nog negen weken en dan moet er acht kilo af zijn...anders ga ik mijn gave partyoutfit gewoon niet passen ...(en natuurlijk ook andere leuke kleding niet etc.) argh argh......
Vandaag toch echt proberen om op de fiets te klimmen, rugpijn of niet!! En ik moet mijn buikspier oefeningen nu ook echt weer op pakken ander gaat mijn hangbuik(zwijn) ook niet weg!!!

Onbekend
September 6, 2014 om 03:08
Hey meid! Ow, vervelend dat je even stilstaat. Ik heb laatst ook 1,5 week stilgestaan. Maar gewoon de draad weer oppakken, dan volgt je gewicht wel. Succes vandaag!
September 6, 2014 om 05:11
Hey dame, dank je! Direct een uur gesport!!
September 6, 2014 om 05:24
Stilstand kennen we allemaal wel, het belangrijkste is om dan niet op te geven doordat je denkt dat het toch allemaal niets uitmaakt. Maar volgens mij doe jij dat ook niet zo heel snel of wel? En normaliter als je dan ff vol weet te houden dan gaat je gewicht snel weer omlaag. En af en toe even lekker eten hoort er toch ook nog gewoon bij, anders is het niet vol te houden vind ik! Hopelijk heb je er wel lekker van genoten :)
Heb je veel last van je rug?
Liefs Paulien
Onbekend
September 6, 2014 om 06:58
Haaaa meid,

Ik ken je frustratie uggg... niet opgeven en dan komt het goed :D nog 9 weken voor 8 kilo moet haalbaar zijn !! Lekker doorgaan.
Ik zie dat je ook al een uur hebt gesport jeej goed gedaan !!

Fijn weekend nog meid

Liefs
September 6, 2014 om 07:13
Hai wat leuk die reacties! dank jullie wel. Ik ben wel een volhouder maar soms ook ten nadele (als iets echt niet leuk is moet ik wel mee kappen...minivoorbeeld slecht boek lezen:boek moet dan toch uit ook al is het slecht). Maar goed nu is het voor het gezonde en prettige doel. Wil er gewoon weer normaal uit zien, dun of slank zal ik toch nooit zijn maar gewoon een normaal overgewicht hebben en dan ben ik al dik (pun) tevreden. En dat ik dan makkelijker de trap oploop en dingen doe is dan heel fijn meegenomen. Vorig jaar was ik 95 (pre zwangerschap) en als ik foto's zie denk ik echt dam daar moet ik weer naar toe. Ik moet zeggen dat alle reacties en het aanmoedigen goed werkt!! Ook is de grafiek heel handig vind ik (en confronterend: je bent er nog niet!). Dus ik zet m weer op (buikspieroefeningen ook weer gedaan) jullie ook heel veel succes, we kunnen het!!!
September 6, 2014 om 10:25
Hahaha goed van je dat je je buikspieroefeningen al weer gedaan hebt en heel eerlijk.. ik hang ook al een week tegen hetzelfde gewicht aan. Vind ik ook echt helemaaaaaaal niet leuk maar ik houd maar in mn achterhoofd dat zolang ik mn eetgedrag niet wijzig ik echt snel wel weer wat ga afvallen hoor. En ik ben zo iemand die dan dagelijks zich gaat wegen (soms wel meerdere keren op een dag om het te vergelijken met voorgaande dagen). Sla er dus wel eens in door. Maar ja beter zo dan dat het me niets meer interesseert en ik weer ongezondere keuzes ga maken. Gisteravond ook wel wat dropjes EN een handvol chips gehad. Hoort natuurlijk niet maar ja soms moet het gewoon ;) en ja dat heeft gevolgen voor mn gewicht. Maar aan de andere kant kom ik ook niet aan en dus maak ik me er niet meer zo druk om.
Volgende week is er ongetwijfeld weer iets vanaf, dat houd ik mezelf maar voor.
De eerste kilo's gaan sowieso ook het snelste daarna gaat het nu eenmaal veel langzamer (helaas) haha.
Maar vind het wel goed dat je zon volhouder bent hoor! Dat is een eigenschap wat bij het afvallen ook wel noodzakelijk is. En wat je typed als je soms foto's ziet vanuit "betere tijden" dan helpt dat ook wel om je doel voor ogen te blijven houden. Volgende week zijn we gewoon allebei een kilo lichter! ;)
Good luck!!
September 6, 2014 om 13:11
ha deal! Minstens een kilo!! Ik Ga hard sporten elke dag! Ik ben ook zo..weeg mezelf wel drie keer op een dag om te gokken wat ik de volgende ochtend zal wegen!! (Leip). Ik moet elke dag iets van vijf dropjes eten, heb gekke bloeddruk is erfelijk, zakt in eens in elkaar (soms na t sporten..soms bij opstaan of soms spontaan) n dan helpt een dropje! Wel weer kcal, maar t is niet anders!! En soms n nootje of chipje moet best kunnen.hoppa! We gaan beiden rete hard doorzetten en die kiloos dumpen!! Fijn weekend nog en zet m op!
September 6, 2014 om 13:23
Hahahaha ohh dan zijn we allebei hetzelfde wat het wegen betreft :haha: Wat erg he maar jaaaaa dat wordt meestal vanzelf wel minder en helemaal als je in zon proces komt van hooguit een halve kilo per week verliezen ofzo. Dan zie je toch zo weinig verschil dat het niet meer interessant begint te worden haha.
Ja minstens n kilo ( ik teken ervoor hoor ;) )
Wat vervelend van je bloeddruk! Ik ben juist hoge bloeddrukpatiënt. Kun je daar geen medicijnen voor krijgen om je bloeddruk op peil te houden?
Ik kan helaas niet sporten door mn slechte gezondheid maar ik kan wel lopen met mn hondje. En dat probeer ik steeds iets uit te breiden zodat ik wel voldoende beweging krijg op n dag. Als ik het enkel van het gezonde eten moet hebben gebeurt er vrij weinig vrees ik...
En wat heb je een mooi kindje! Zat net even je foto's te bekijken! Lief hoor :)
Fijn weekend en volgende week zien we weer een dalende lijn!
:wave:
September 6, 2014 om 17:25
Hoi!!!!

Pas je trouwens wel op met rugpijn sporten? Het is wel goed om te sporten natuurlijk, maar je hebt er niks aan als je het forceert. Ik snap dat je baalt van de stilstand en dat is ook gewoon heel frustrerend. Ik hoop dat het je lukt om die kilo's kwijt te raken!
Ik voel me op het moment net een vette zak en heb het gevoel dat ik enorm ben aange komen. Iemand zei me dat het door ongesteldheid komt en dat ik vocht vast houd. Nou hoop het maar.
Succes he! En pas op dat je je lichaam niet te veel forceert!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan