Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, September 6, 2014

Brenda10 woog op het moment van schrijven 76.50 kg (bmi: 24.70).

Nog steeds 76,5 dus in totaal 3,3 kilo eraf. Ik ben bang dat veel meer eraf niet gaat lukken.
Ik blijf wel opletten maar ga me minder focussen op het dieet want ik merk dat ik er steeds chagrijnig van wordt als na alle moeite weer niets veranderd is.
Volgens mij BMI ben ik niet te zwaar, mijn cholesterol is goed, mijn suiker is goed op peil, de dokter was tenminste tevreden. Ik hou m'n gewicht vanaf nu in de gaten maar ik denk dat ik niet veel meer eraf krijg tenzij ik van één boterham en 's avonds alleen groente ga leven. en dat ben ik niet van plan en kan ik ook niet ivm de diabetes.

September 19, 2014 om 03:06
Je gewicht is netjes. Je zou kunnen overwegen om 1 klein dingetje of zo te veranderen. Als je elke dag 100 kcal minder eet (of iets vergelijkbaars) dan ga je uiteindelijk heel langzaam ook wat afslanken. Mijn man, die diabetes 2 heeft, is gestopt met ijs en chips eten, dat levert hem een pondje minder op, in een paar maanden tijd.
September 21, 2014, gewijzigd door Brenda10 op September 21, 2014 om 06:36
Hoi Belleke,
Lief dat je reageert! Het punt is dat ik dus helemaal niet snoep, op af en toe 3 dropjes na. Koek, chips, cola enz. gebruik ik nooit. Ik eet een beschuit met magere smeerkaas 's ochtends, om half elf 11 een boterham met magere kaas, om half een een boterham met hartig beleg, (ham, leverworst e.d.) om half 3 een bakje yoghurt met vers fruit en tegen zes uur eten we warm met veel groente, vaak gegrild vlees en een beetje rijst of aardappelen. Mijn enige 'zonde' is af en toe één glaasje wijn voor het eten.
De diëtiste vind dat ik eigenlijk te weinig eet maar zo gauw ik meer eet kom ik aan.
Meer bewegen zou goed zijn maar dat gaat dus niet vanwege m'n ziekte. Maar wel heel lief dat je reageert. Ik zal toch nog eens kijken of ik iets kan schrappen wat ik mogelijk onbewust eet. Ik bedenk me nu dat ik bij het avondeten klaar maken wel eens wat snoep uit de pan om te proeven of het goed is en als het lekker is 'proef' ik nog eens :-).
Misschien moet ik dat wat minder doen.

Jij gaat behoorlijk goed zag ik! Knap hoor!
September 21, 2014 om 06:57
Lastig, lijkt me, als je al zo beperkt eet en niet meer kan bewegen. Wie weet gaat het lukken met wat minder snoepen uit de pan ;)!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan