Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, September 6, 2014

Renieuw woog op het moment van schrijven 73.60 kg (bmi: 27.03).

Gisteren was ik jarig dus heb ik niks geschreven, maar ben ook niet buiten mijn boekje gegaan qua eten.... Moet zeggen dat ik het dit jaar ook niet echt vier ofzo. Ik ben gisteren met een goede vriend lekker wezen lunchen, en ja lunchen moet ik toch.... heb een lekkere zalmtosti genomen... maar de rest van de dag geen taart of dat soort rare dingen. Vandaag ga ik met mijn ouders en zusje lunchen om mijn verjaardag te vieren.
Ik vind dat ik het wel mooi heb opgelost voor dit jaar, geen taart, geen extraatjes, maar gewoon tijdens de lunch iets lekkers eten om te vieren dat ik jarig ben. Dan doe ik toch iets speciaals, maar sla ik niet helemaal door.

Gisterenochtend weer een pittige bootcamp met enorm veel squats als ik nog even zo door ga dan ga ik echt met de perfecte billen naar Curacao in November.... hahahaha..... Ik vertrek over 9 weken en het mooiste zou zijn als het getalletje op de weegschaal dan 68 kilo zou aangeven, dat betekent dat ik nu dus nog iets meer dan 6 kilo moet afvallen... het zou mogelijk moeten zijn. Ik ga maandag mijn strategie bepalen, dan weet ik precies wat ik weeg en dan is het ook nog precies 9 weken....

Fijn weekend allemaal!

Liefs Renate

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan