Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, September 29, 2014

Renieuw woog op het moment van schrijven 71.90 kg (bmi: 26.41).

De afgelopen week was ik zo gedemotiveerd, terwijl ik zo goed ga! Sporten deed ik wel, want dat vind ik tegenwoordig leuk om te doen, maar vond het heel erg moeilijk om de lekkere dingen te laten staan! Dus ik nam al snel een lekker broodje mee bij de bakker, of nam een mini marsje (of 2 ;-) ). Gelukkig is de schade beperkt gebleven en woog ik vanmorgen nog steeds 71,9. Maar toen ik gisteren na wederom een drukke dag (de hele week was heel erg druk) bij de burger king belande, dacht ik wel, morgen moet er wat veranderen, want dit gaat weer de verkeerde kant uit. Bij de BK genoten van een grilled chicken wrap (leek mij dan nog wel het gezondste wat ik kon kiezen).

Heb nog 6 weken te gaan voordat ik op vakantie gaan en ik wil echt die 4 kilo eraf. Dus gisterenavond besloten dat ik de aankomende 28 dagen het metabolisme dieet weer ga doen, dit heeft eerder prima voor mij gewerkt en het verschilt niet heel erg veel van mijn eetpatroon van nu, maar zorgt er wel weer voor dat ik weer even heel bewust bezig ben met eten!

Vanmorgen begonnen met een havermout-fruitsmoothie, nu lekker aan het knabbelen op een peer, vanmiddag een open broodje met kip, dan rond een uurtje of 16 2 kiwi's en dan als avondeten 2 koppen kip-gerstsoep. Qua beweging vandaag zit ik ook wel goed, vanmorgen een uur gezwommen, in totaal zal ik vandaag zeker 2,5 uur op de fiets zitten en vanavond sluit ik mijn dag af met de ab-, arm- en squat- challenge (deze duurt 30 dagen, dus sluit mooi op elkaar aan).

Allemaal een hele fijne dag!

September 29, 2014 om 05:22
soms moet dat zondigen gewoon even kunnen :-)

Die 4 kilo gaat jou zeker wel lukken met al het sporten! Respect dat je zo actief ben enz. Ik weet af en toe niet waar ik het vandaag moet halen.

Grappig, ik heb ook over 6 weken vakantie en ik teken voor 4 kilo! Dan zit ik eindelijk op een gewicht wat ik al jaren niet meer heb gewogen, kan het me zelfs niet herinneren zo lang gele is dat! :shy2:

Succes!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan