Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, October 2, 2014

Monky woog op het moment van schrijven 123.40 kg (bmi: 44.25).

We zijn nu 1,5 week verder en hoe gaat het nu...
Tja... eigenlijk wel redelijk goed. Misschien niet direct aan het gewicht af te lijden, maar ik doe wat ik moet doen.

Ik let op mijn eten en ik sport. Het belangrijkste nog... Ik heb weer een heel groot en sterk doel gevonden wat me kan helpen op de goede weg te blijven. Geen garantie dat het ook echt gaat slagen zoals ik voor ogen heb, maar het is in elk geval iets.

Toen ik naar Hawaii ging was mijn doel, een ezelrit te maken en nog wat andere activiteiten waar een gewichtslimiet aan vast zat. Of je moest meer gaan betalen, of je mocht het gewoon niet doen. Nou, geloof me... dat was een hele goede motivatie om af te vallen.

Helaas was dat doel van die reis verdwenen en ik kon het niet vasthouden...
Gewicht is weer omhoog geklommen... tot ik een nieuw doel heb.

Ik denk die nu dus gevonden te hebben :-)

Volgend najaar dus in 2015 willen we kijken of we naar Bhutan kunnen gaan. Nu is dat een land wat in de Himalaya ligt en dus iet wat aan de heuvelige kant. Om het echte Bhutan te beleven, zou je eigenlijk een trekking moeten doen. Nou weet ik nu al dat ik niet 6 dagen ga wandelen, maar 2 of 3 dagen, dat lijkt me wel wat. Dat is niet wandelen zoals hier in Nederland, maar wandelen zoals in de Alpen... Dat betekent dus dat ik zal moeten gaan afvallen en trainen anders ga ik er geen plezier aan beleven. Daarnaast ligt het ook zeer hoog dus de lucht is wat ijler. Mijn conditie zal dus echt beter moeten.

Op internet heb ik een aantal trainingsschema's gevonden wat ik de komende tijd kan gebruiken om fit te worden. Het begint rustig aan en bouwt langzaam op.

Ik hoop echt dat dit doel sterk genoeg is om me eraan te houden en dus weer wat af kan vallen.


Onbekend
October 2, 2014 om 07:40
Oooh wat gaaf!!!! Bhutan!! Staat ook heel hoog op mijn verlanglijstje. Jammer dat het behoorlijk lang reizen is. Ondanks dat kind hier veel reizen gewend is, vind ik de trip naar Bhutan nog iets te. Maar wel stoer en gaaf voor je!! *Jaloers*. Geniet ervan en idd een supergoed doel om af te vallen!!
October 7, 2014 om 04:22
Heel goed om weer een doel te hebben. Gebruik deze pagina ook om te sparren over je trainingsschema's. Niet dat ik er veel verstand van heb, maar het geeft misschien wel weer een extra stok achter de deur voor je om je doelen te bereiken. Succes deze week!
November 20, 2014 om 04:15
Hoe is het nu? Je bootst mij toch niet na hè. Ik ben niet het goede voorbeeld op dit moment!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan