Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, November 16, 2014

Lottli woog op het moment van schrijven 78.10 kg (bmi: 31.68).

:goedemiddag2:
Het is weer een paar weken geleden dat ik iets in mijn dagboekje geschreven heb. Een week na onze heerlijke vakantie in Portugal had ik een klein lijndipje zonder gevolgen voor mijn gewicht. Ik at wel de juiste producten maar moest er echt enorm veel moeite voor doen en heb dan ook af en toe gespijbeld. Wel zonder aan zoetigheid :pralines: te komen. Dat is goed ook. Uit ervaring weet ik dat dan het hek van de dam is.
Nu zit ik weer redelijk in het gareel en mijn gewicht daalt langzaam maar gestaag. Ik heb voor het laatst in november vorig jaar zo weinig gewogen als op dit moment. Heerlijk gevoel.
Ik heb sinds we terug zijn van vakantie nog geen enkele doordeweekse dag niet gesport. Zondag gaan we vaak ook nog een flink stuk wandelen. Helaas zal dit vandaag niet mogelijk zijn of je moet het op deze manier willen doen: :springenindeplassen: het is hier echt grijs en het regent pijpenstelen. Een prima dag om in huis te rommelen en dat doe ik erg graag. Dinsdag en woensdag komt een vriendin uit Rotterdam logeren en de logeerkamer met bergingen moet nodig opgeruimd en schoongemaakt worden. Lezen staat natuurlijk, net als elke dag, ook weer op het programma. En wat een fijn gevoel om niet te denken dat ik zeker vanaf 15.00 uur weer aan het werk moet. Toen ik nog werkte waren mijn zondagen altijd ook halve tot hele werkdagen. Maar dat is nu voorbij.
Volgende week wordt een behoorlijk moeilijke week met twee dagen visite waarbij ik gelukkig het eten zelf in de hand kan houden. Maar zowel zaterdag als zondag zijn we uitgenodigd bij vrienden die je niet voor het hoofd wilt stoten als ze hun best gedaan hebben om een lekkere maaltijd op tafel te zetten. We zien wel hoe het gaat. De motivatie is er in elk geval.
:eenprettigedag:

December 29, 2014 om 08:17
:bloemenlijn1:

Hoi hoi lieve Lottli,

Welkom terug van vakantie!
Succes met wegen morgenvroeg.

Liefs,
Jolan
xxx
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan