Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, June 20, 2005

Vreetbuitje woog op het moment van schrijven 68.60 kg (bmi: 24.31).

3 slechte dagen achter elkaar ben maar niet op de weegschaal geweest vanmorgen maar mijn enige broek die lekker zat kreeg ik bijna niet dicht dus fout fout fout. Maar vandaag maandag nieuwe dag nieuwe ronde nieuwe kansen.

June 20, 2005 om 05:34
En ik vind het er niet makkelijker opworden met dit lekkere weer. BBQ-en, wijntje, lekker buiten zitten met een chipje. Het zit allemaal tussen de oren want je kan ook buiten zitten met een watertje en een stukje komkommer. Maar dat lijkt dan meteen weer minder gezellig. Tja succes maar weer. Je moet weer opnieuw beginnen zeker. Als 1 chineesje al voor 1,3 kilo zorgt waar zorgt 3 dagen dan wel niet voor. Zet hem op. En alles wat je voor de vakantie niet redt doen we gewoon na de vakantie.
June 20, 2005 om 07:47
Dacht je stem al te horen. Ik heb een hele pan soep staan en magere salade. Dus mocht je zin in iets lights te eten hebben geef even een belletje. Nu heeft de baas meteen kunnen zien hoe het gaat als opeens zijn assistente ziek wordt. Is het toch goed opgelost of doet hij het alleen? Beterschap.
June 22, 2005 om 01:19
Zullen we de weegschaal maar gewoon weg doen. Ik ben het beu. Ik accepteer maar gewoon dat ik 69 weeg en ga na de vakantie weer aan de slag. Ondertussen blijf ik natuurlijk wel gezond eten anders is er voor de vakantie al 3 kilo bij. Ik ga in ieder geval al een stuk magerder dan vorig jaar op vakantie. En dan ga ik gewoon volgend jaar nog magerder op vakantie. (hahaha hoop ik, eerst zien dan geloven). Ik moet echt wel heel dringend gaan winkelen, ik heb echt niets om aan te trekken. Ik zit alsmaar in een lange broek, omdat ik geen korte broeken meer heb. Hoe was het bij jou vanmorgen zoveel eraf dat je weer nieuwe zin hebt gekregen? Succes ermee en zet hem op. Lekkere fruitsalades e.d al helpt het niet het is in ieder geval lekker en gezond.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan