Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, June 20, 2005

Susanneg woog op het moment van schrijven 61.50 kg (bmi: 21.53).

Goedemorgen :hallo:

Om 5.30 al wakker, en kon niet meer in slaap komen :S. Dus heb ik een espresso :koffie: gezet en ben maar achter mijn computer gaan zitten. Er zijn ergere manieren om de dag te beginnen ;)

Aangekomen. En niet zo’n beetje ook. De weegschaal gaf vanmorgen 61 kilo’s aan. :nono: Sh*t! Wat nu ? Misschien de hitte? Ik heb geen rare dingen gedaan gisteren, dus denk (/hoop) dat het gewoon vocht is.

Heerlijk. Weer een nieuwe week! :D Heb er zin in. - Ga proberen vrijdag onder de 60 te zitten. Wish me luck, want het zal wel zwaar gaan worden.-

Fijne dag allemaal! Liefs Susanne :bye:

June 20, 2005 om 03:48
Hoi hoi!
Waaaah jij hebt zo'n raar slaapritme he, ik moet l moeite doen om mij om halfnegen uit mijn bed te heisen !

Bwaaaa, die weegschalen zijn soms niet eerlijk he, had dat gevoel zaterdag ook, zo'n goeie week en dan niks afgevallen, maar zie zondag was 't -met beetje valsgespeel in de zin van training- al veel beter.. Moraal van 't verhaal: gewoon blijven gaan en je niet laten doen door wat zo'n stom ding zegt. Je weet vast wel beter dan zo'n machine of het goed met je gaat qua eten enzo!

HOe is 't met je layout voor die artsite afgelopen?

Ikke zit nog steeds te klungelen op werkjes werkjes en nog es werkjes..moet er nu trouwens mee door want om 11 presentatie !

Blijven gaan he,
'k doe met je mee!

grtz
June 20, 2005 om 05:41
heej meis,
ja ik dacht dat ik gister ook een super goede dag had gehad, maar blijkbaar niet want weeg ook weer 61 kilo huppa :S niet relax dus :( misschien komt het idd wel doordat we wat vocht vasthouden, laten we dat maar hopen dan... flink water drinken vandaag en hopen dat we goed zweten en plassen.... ik word er echt een beetje moedeloos van.. val totaal niet meer af, hoe hard ik ook mn best doe!! vandaag de hele dag maar leren, wish me luck! fijne dag vandaag!! dikke kuzzz reb
June 20, 2005 om 09:46
:hm: iedereenheeft er last van ...door de hitte houden we volgens mij allemaal wat extra vocht vast...hopenlijk is het vrijdag weer verdwenen..succes

verder alles goed?

liefs suus :schommel:
June 20, 2005 om 12:05
Stoer? haha, neen gewoon 'k ben 19 en dus is de tijd van "we moeten zorgen dat je later niet opgebrand geraakt" wel stilletjesaan voorbij, i mean als k vooruit wil, zal het toch niet vanzelf gaan:)

Ikke heb er zeker zin in... nu -volgende week- drie maanden vakantie en mede omdat m'n vriendje naar amerika gaat -soort stage met school-, gaat er wel heeeeeeeeeeel wat tijd over zijn voor 't lopen..

Maar tis altijd wel spannend, als je meer gaat trainen wordt uiteraard de kasn op blessures groter enzo.. + de ontgoocheling als je niet vooruit gaat he:)

In dit weer, tja ik loop nu gewoon vanavond van 21 tot 22h of 22h30 ofzo, dan is 't in 't bos best wel te genieten - niet dat ik hier bos heb, maar ik ga er naar op zoek in m'n duurloopje denk k:D-
Eigenlijk hou 'k er wel van hoor, van dit weer... écht zomer...

MAAR NU EERST NOG EEN VERSLAG AFWERKEN!

[grrrrrrrrrrrrrrrr]
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan