Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, June 20, 2005

Sis woog op het moment van schrijven 114.40 kg (bmi: 43.06).

hallo allemaal
vandaag alweer maandag, vanavond weer naar de weegschaal maar ben daar nietzo blij mee.
want mijn lichaam is helemaal opgezet door dit warme weer, dus op de weegschaal ben ik een stuk zwaarder aleen maar door vocht:kwaad::kwaad:
ik wacht wel af hoeveel het word op de weegschaal als het te veel word zet ik het niet op de site.

gisteren vaderdag erg warm maar ik heb niks gehad de hele dag niet aleen mijn eten en voor de rest alles af kunnen slaan(gelukkig)

June 20, 2005 om 05:57
Wat ga je hard!! De laatste keer voor mijn examens dat ik bij je keek was je net onder de 100. En nu zit je al op 95!! Gaat goed hoor. Ik ben jaloers op je,hahaha... Maar dat is mijn eigen schuld dat ik het wat minder goed doe, want ik laat het zelf weer verslappen...

Nou succes vanavond bij de ww!

Groetjes Cis
June 20, 2005 om 09:05
Tja, het is hier in Nederland ook altijd hollen of stilstaan. Ik hoop dat je het vocht snel kwijt zult raken. Je ging de laatste tijd natuurlijk ook heel lekker, dus het zal nu ook wel meevallen. Als het alleen van het vocht is, zullen het heus geen :kg::kg: zijn die erbij komen. We gaan er gewoon nog even voor om nog meer kilotjes kwijt te raken toch!!

Ik ga morgenavond alléén wegen, mijn vriendin is vandaag aan haar voet geopereerd en kan de komende 3 weken niet mee. Ik laat me niet op mijn kop zitten en heb me dus echt voorgenomen de komende 3 weken toch te gaan wegen bij de ww.

Goed van je hoor dat je alles af hebt kunnen slaan! Ik heb zelf ook niks bij de koffie en zo genomen. Wel 's avonds gebarbecued, maar verder ging het prima. Ik ben benieuwd wat de :weegschaal: jou vanavond en mij morgenavond te vertellen heeft!

:kiss::kiss::kiss: Marion :roos:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan