Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, June 20, 2005

Marloez woog op het moment van schrijven 77.10 kg (bmi: 29.38).

Gisteren lekker met 5 vriendinnen naar Zandvoort geweest! Was hartstikke gezellig en vooral ook erg WARM!!! Tijdens onze afkoelsessies in het water kwamen we erachter dat er kwallen in het water waren! Gatsie zeg...wat zien die beestjes er vies uit! Was dus niet echt relaxed zwemmen omdat je heel de tijd om je heen moest kijken of er niet een achter je aan kwam!
De terugreis naar huis was wel iets minder want toen we Haarlem aankwamen reden er geen treinen meer richting Amsterdam Centraal. Het was precies op zo'n tijdstip dat iedereen die op Zandvoort heeft liggen bakken besloot om naar huis te gaan dus het was ontzettend druk! Gelukkig toch nog een bus weten te pakken naar Sloterdijk en daar weer de metro naar Amstelveen! Is echt geen doen met die hitte!
's Avonds nog lekker gegeten met een vriendin en toen heerlijk relaxen op de bank!
Ben trouwens ontzettend verbrand, mijn kuiten en billen maar vooral mijn knieholten doen behoorlijk pijn...strax in mijn lunchpauze maar ff Zwitsal na het Zonnetje kopen, dat verkoelt lekker!
Ik heb vrijdag trouwens mijn assesment gehaald...ik mag dus naar jaar 4! Jeee! Ik wil eigenlijk helemaal niet naar jaar 4 want dan moet ik 6 maanden stage lopen, afstuderen en gaan werken! Ben net een beetje gewend aan het studentenleven!
Nou nog een fijn zonnig dagje vandaag...niet verbranden zoals ik!

XXX Marloez

June 20, 2005 om 10:44
Hoi Marloes!
Dank je voor je lieve reactie :knuffel:
Goed dat je nog altijd gemotiveerd bent (+) Dat is een goede drijfveer!
Vervelend dat je zo verbrand bent, doe je wel voorzichtig? Ik heb eens in de schaduw blaren gekregen en was een week lang ziek... zonnesteekje erbij en ik kon niet lopen... zo pijnlijk was het! Ik heb zelfs een week niet gedoucht omdat zo'n pijn deed.
Nee dat was niet leuk! Het erge was dat ik sun-block 60 gebruikte maar het heeft niet geholpen...
Dus volgende keer niet meer tussen 13.30 en 15.00 in de zon liggen hoor, dat is echt gevaarlijk!
Ik hoop dat het niet gaat jeuken... aargghhh! Echt meid, ik leef met je mee!!!
Veel beterschap en liefs van Suus :roos:
June 20, 2005 om 15:24
Ik vind het toch maar knap dat je gewoon bent meegeweest en je bikini hebt aangetrokken. Ik verschuil mij nog altijd als ik mee gevraagd wordt voor te zwemmen. Ik ga dan niet mee... laat me dus wel imponeren door mijn schaamte. Het zal over een maand al heel anders voor me zijn denk ik, al moet ik dan toch werken aan mijn schaamte-gevoel. Dat krijg je niet zomaar weg... Maar heeeeel goed (+) dat jij je er dit keer niets van hebt aan getrokken! Ga zo door! :wave:
Liefs van Suus :roos:
June 23, 2005 om 11:35
Hoi marloez

Zou je je gewicht nog willen doorgeven aan de strandbaberace?

Groeten van een strandbabe
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan