Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, January 7, 2015

Weightkiller woog op het moment van schrijven 105.20 kg (bmi: 28.54).

Hallo allemaal,

Bedankt voor alle leuke reacties! Ik heb een tijdje niets van me laten horen, was erg druk met werk en natuurlijk de feestdagen tussendoor! Ik moet zeggen dat ik de feestdagen goed ben doorgekomen. Heb niet alles laten liggen maar volgens mij hoeft dat ook niet! Ik probeer elke dag een kilometer of 3 à 4 te wandelen met de hond en daarnaast een goed voedingsschema.

Vandaag heb ik me voor het eerst weer gewogen sinds 27 december. Tot m'n grote verbazing ben ik 0,1 kg afgevallen! Ben ik het nieuwe jaar toch goed begonnen ;).

Daarnaast zit ik ruim onder m'n streefgewicht, ook dat is weer een mooie stimulans! Ik wil iedereen heel veel succes wensen, jullie kunnen het!

Onbekend
January 9, 2015 om 08:18
Hey,

Wat goed zeg! Niet aangekomen, maar juist afgevallen rond de feestdagen, topper! Hier is het wat minder gegaan rond de feestdagen, maar gelukkig had ik dit al wel verwacht.

Fijn weekend!

Liefs,
Anne
January 12, 2015 om 08:20
Hey Anne,

Inderdaad! Ben er zelf ook erg blij mee. Vandaag weer op de weegschaal gestaan en 104.7 stond erop! Wederom erg blij mee, ik boek flinke vooruitgang! Zal het me dan eindelijk gaan lukken? :D

De feestdagen blijven natuurlijk erg lastig, daar heb ik ook mee te maken gehad! Daarnaast vind ik begin januari ook altijd best lastig door de vele opmerkingen van andere mensen (goh, aan het afvallen?). Ik doe het liever in de anonimiteit.

Als tip wil ik je meegeven om (als je een hond thuis hebt) elke dag een half uur/3 kwartier ermee te gaan lopen. Je verbrandt zo 200 a 300 kcal en het is lekker ontspannend. Daarnaast gebruik ik de app MyFitnessPal. Een superhandige app waarbij je al je voeding registreert en je dus precies weet hoeveel je nog mag eten. Daarnaast kun je deze app koppelen aan Runtastic. Zo neemt de app je verbrande calorieën hier in mee!

Succes!
Onbekend
January 16, 2015 om 09:26
Hey,

Bedankt voor de tip! Helaas heb ik geen hond, maar wandelen is natuurlijk wel een optie. :) Ik heb de MyFitnessPal app laatst ook gedownload maar ik kan er niet zo goed mee overweg, ik vind het te onoverzichtelijk. Gelukkig weet ik ongeveer hoeveel kcal ik binnen krijg elke dag dus dat gaat best goed zo! :) Ik gebruik zelf de app Monitor je gewicht en de app Waterbalance, misschien dat je hier iets aan hebt.

Fijn weekend alvast!

Liefs,
Anne
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan