Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, January 7, 2015

JenniferdeGraaff woog op het moment van schrijven 70.90 kg (bmi: 24.82).

Vandaag de dag begonnen met 2 eierkoeken, maar dan wel besmeerd met chocopasta en pindakaas, verder na een uur of half 12 niet meer gegeten tot 5 uur, toen ik honger kreeg en alvast aan het avondeten begon. Nu lekker bruin stokbroodje met Rambol (notenkaasje) en beetje Taksi en water erbij. Vanavond nog teren op een kiwitje en dan proberen niks meer te eten!
Ik ben nog steeds helemaal happy dat ik de 70(.9) gehaald heb! Nog niet precies 70, maar de 70 zit erin! Nog even en dan ben ik 69!

Ik merk al aan mijn buikje dat het kleiner wordt en dat ik mij beter begin te voelen zo na 3 weken lijnen. Het gaat snel! Nog wel :) Nu doorzetten

Onbekend
January 7, 2015 om 15:32
Oef, jij bent streng, knap van je. Hopelijk zit je snel in de 69. Dat komt vast goed
January 9, 2015 om 03:27
Bedankt voor je leuke reactie op mijn oproep. Super om met ander mensen verder te gaan werken voor een gezondlevensstijl. Begin is er bij je. Zet hem op he :)
January 10, 2015 om 10:45
Leuk! Onze afslankplannen komen vrij overheen. Ik wil ook afvallen door middel van beweging en gezond eten. Ik ben alleen wel iets minder streng :) Dus bij mij gaat het wat langzamer..ben 18 december begonnen en was op 4 januari 1,3 kilo kwijt..jij het dubbele :) Succes in ieder geval!
January 10, 2015 om 19:00
Dank jullie wel! Ik merk wel dat alles nu langzamer begint te gaan, en ik ben iets minder streng geworden voor mezelf. :) vanochtend woog ik 71,3, natuurlijk lekker schommelen dat gewicht.. grr. Maar vanaf morgen weer heerlijk gezond eten, wat ik ook opzich vandaag wel gedaan heb. Maar ik was een weekendje bij mijn ouders en ze hadden kalfsfricandeau gekocht met tonijnmayonaise en stokbrood. Lekker! Maar wel veel gegeten, oops!

maar ik ga jullie dagboekjes en grafiekjes ook goed in de gaten houden, leuk!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan