Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, June 20, 2005

Zonnigezebra woog op het moment van schrijven 86.80 kg (bmi: 31.88).

pfoe, amai amai amai, zucht zucht

Ik zit hier in een sauna!!! Help. :onfire: :zon:
Mn kot ligt langs de kant waar de zon opkomt dus kamer warmt dan helemaal op (en nee dat blijft dan niet bij 30 graden zoals buiten maar dat is dan zelfs nog meer hierbinnen).

Daarstraks op de weegschaal: 86.8 kg!!!
:afgevallen: :Irock: :D
Eerste doel 'officieel' behaald, nog niet te vroeg juichen uiteraard, eerst zien of dat volgende week ook nog zo is.

Dit weekend heb ik me een beetje beloond, dat had ik echt wel verdiend! :errugcool:

Donderdag heb ik de hele dag zin gehad om te zondigen. Een milkshake op een terrasje, of liever warme appeltaart met ijs, en lekkere m&m's en paprikachips bij een dvd'tje, ik had er zoooooooooo'n zin in, echt waar, ik ging door de hel! :duivel:
And you know what? Ik heb ze overleefd!!!!! :engel: Uitgezonderd 1 klein cakeje van iemands verjaardag op toneel niet gezondigd. Met alles waar ik zin in had en waar ik me zo hard moest toe bedwingen, vind ik dat ene cakeje maar niks, twas trouwens lekker hoor.

Zaterdag same thing. Op een braderij gewerkt. Wat staat er op een braderij? Juist, kramen met losse schepsnoep. En niet in de verleiding geweest om iets te kopen. En dan nog op babybezoek geweest ook. Iedereen een ijsje uiteraard! Ik niet. Zelfs geen koekje. Achteraf nog even de stad in geweest, daar was ook nog een braderij! Maar wederom heel braaf geweest.

De beloning? Zaterdag op een terrasje tegen de avond met een vriendin een overheerlijke sangria gedronken, echt waar, hemels gewoon! Je kan het je haast niet voorstellen, zo lekker was hij. En gesmaakt dat het heeft! En euh, zondag ook een sangria gedronken, lol, moest weer op die braderij gaan werken, en bij een temperatuur van 33 graden was hij wel welkom.

Toch wel heel wat gepresteerd deze week, ben echt wel trots op mezelf! Hopelijk blijf ik zo lekker gaan uiteraard. :boksen:

Nu eerst ontbijten ( kon niet wachten om nieuwe gewicht op grafiek te zetten :D ) en dan :badderen: :badderen: :badderen: ...
Want een beetje (veel) afkoeling, daar smacht ik nu wel naar.

Groetjes en sproetjes, een lieve knuffel en een plakzoen!
Chrisje

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan