Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, January 13, 2015

Samilya woog op het moment van schrijven 75.20 kg (bmi: 28.30).

Qua gewicht ben ik een beetje aangekomen, maar de maten zijn hetzelfde gebleven. Afgelopen december was echt een snoepmaand en was daardoor bang dat ik aangekomen zou zijn. Gelukkig ben ik op gewicht gebleven ondanks de vreetbuien. Deze week weer begonnen met afvallen, maar eet 's avonds niet bepaald gezond; vlees, gebakken aardappeltjes en groenten. De gebakken aardappeltjes zijn dus niet zo gezond. We eten met zijn tweeën een grote zak aardappeltjes op en eigenlijk vind ik dat teveel in verhouding met de groenten.
Ik geef me snel over aan het eten dat ik eigenlijk niet mag eten en dan heb ik over chips, blokjes kaas en kleine gefrituurde snackjes. Over het ontbijt en lunch ben ik wel tevreden; twee boterhammen met kipfilet en een gekookt eitje. Het gekookt eitje is een echte traktatie, alhoewel ik me wel afvraag of iedere dag een gekookt eitje wel gezond is.

Gisteren voelde ik me wat down, dus ik belde een vriend op en daarna besloot om naar de kringloper te gaan. Daar kwam ik een paar cd's en een hele mooie bruin lederen jas tegen. Ik paste het, mijn armen gingen erin, maar de rits sluiten was onmogelijk, dus hing ik het terug. Toch bleef het in mijn hoofd hangen, want ik wou graag een bruin leder jasje en zo'n jasje voor 30 euro is eigenlijk geen miskoop toch? Ik heb het gekocht en dit is nu de 3e kledingstuk die ik gekocht heb die me eigenlijk niet past.
Dat ik nu al maanden aan t worstelen met afvallen ben maakt het zien van die kledingstukken niet makkelijker; want het confronteert me dat ik niet goed bezig ben.

Ik moet echt discipline opbouwen om het afvallen vol te houden..


Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan