Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, January 13, 2015

Eesvava woog op het moment van schrijven 69.10 kg (bmi: 25.08).

Gisteren ben ik voor het eerst van mijn leven echt naar een sauna/wellness resort geweest. Ik ben samen met een vriendin gegaan. Het was heerlijk!! Echt gerelaxed, heerlijk warm in de sauna en daarna lekker afgekoeld onder de douche, en vervolgens lekker zwemmen of chillen, heerlijk zeg. Ga ik vaker doen!

En met al dat zweten had ik gedacht wel wat te zijn afgevallen, maar niets was minder waar. Nou ja, dan heb ik in elk geval genoeg gedronken en mijn vocht goed aangevuld. Ofzoiets.

Voordat ik naar de sauna ging heb ik een half uur op de crosstrainer gestaan en daarna buikspieren getraind, dus ben ook nog goed bezig geweest.

January 14, 2015 om 13:31
Knap bezig!
En zo'n dagje sauna resort kan zo heerlijk zijn. M'n vriend en ik gaan volgend weekend. :) Dat wordt lekker genieten. Is ideaal om eens helemaal tot rust te komen, dus zeker vaker doen als het je zo'n deugd doet. ;)

Liefs! x
January 16, 2015 om 04:18
Hoi Es,

ik had hier gisteren al iets weggezet, maar hij heeft het niet opgeslagen dacht ik later, want alles was weg. Je hoort het wel meer dat mensen denken dat ze afvallen door de sauna, maar dat is een fabeltje. Maar het is wel heerlijk hè die sauna. Het is voor mij en mijn vrouw altijd een heerlijk dagje uit. Effe lekker luieren, genieten van die baden en in de zomer lekker zonnen. Ge hebt gelijk dat je het vaker gaat doen. Geniet er van.
Al een evenwicht kunnen vinden voor je zelf in het sporten?
Prettig weekeinde!

Liefs, Richard
January 25, 2015, gewijzigd door Eesvava op January 26, 2015 om 01:28
Hoi! Hoe gaat het ondertussen? :)

Hoi, lief dat je er naar vraagt. Het gaat niet echt lekker met me, vandaar ook dat ik mijn gezicht niet zoveel laat zien (ik weet het, juist dan heb ik steun nodig, maar ja.. is moeilijk). Geen fijne situatie thuis momenteel en het gevolg is... vreetbuien. En dus gewicht omhoog. Daarbij ziek geweest en niet kunnen sporten.. Conditie hard achteruit. Kan weer bijna opnieuw beginnen! :(
Maar ik ga mijn best weer doen. Dankjewel voor je berichtje! Es
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan