Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, January 13, 2015

Darianka woog op het moment van schrijven 85.00 kg (bmi: 33.20).

Ik heb vandaag te horen gekregen, dat ik met fase 2 van het programma bezig ben en terug moet (om het meteen goed aan te pakken) naar fase 1. Daar mag ik helaas geen gewone maaltijd 's avonds hebben, maar een maaltijdvervanger met alleen groente. Was even een teleurstelling, want wat ik deed beviel me goed. Ik ga het toch proberen.

January 17, 2015 om 06:56
Oei, dat is inderdaad een teleurstelling!
Hoe gaat het nu met je, een aantal dagen later?
Je ging hartstikke snel met je gewicht! Dus ik snap niet helemaal waarom je terug moet naar fase 1?
Luister vooral goed naar je eigen lichaam. Werkt iets voor jou goed, dan doe het vooral zo.
Lijkt me nog altijd gezonder om een gewone maaltijd te pakken dan een shake (en dat zeg ik, de shake goeroe, moet je nagaan!! ;))

Ben benieuwd naar je!

:maricken:
January 20, 2015, gewijzigd door Johanna1960 op January 20, 2015 om 03:11
In fase 1 zijn bijna alle koolhydraten geschrapt en komt je lijf in ketose. Ketose betekent dat je vet verbrandt en niet spieren en dat is precies wat je natuurlijk wilt. Ik ben op dit manier in 3 maanden 16 kilo afgevallen. In fase 1 heb je nauwelijks trek door het gebrek aan koolhydraten. Saai maar goed vol te houden. En als je netjes alle fases doorloopt blijft het gewicht er ook daarna af.
January 20, 2015 om 05:25
Ik ben er inmiddels achter dat ik 2 eiwitrijke diëten door elkaar haalde. Mijn vriendin deed powerslim, maar bestelde ook producten bij novashops. Powerslim is iets minder streng, vandaar dat je daar in fase 1 wél iets vlees/vis met groente mag hebben. Ik ben weer terug gegaan naar Powerslim, want alleen shakes, vond ik toch wel erg moeilijk (zeker als je regelmatig een etentje hebt). Hierdoor sta ik wel al 4 dagen stil met mijn gewicht, maar dat verandert hopelijk snel.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan