Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, January 13, 2015

Miaka86 woog op het moment van schrijven 106.00 kg (bmi: 33.46).

Dag 3!
De dag begon heel erg goed, ik had weinig trek en ik zie het gewicht al langzaam naar beneden gaan, dus dat geeft wel motivatie om door te gaan.. maar aiaiai, nu heb ik het wel even heel zwaar hoor!
Ik heb heel erg trek, maar ik wil eigenlijk nog een anderhalf uur wachten voordat ik ga eten.. Denk niet dat ik het ga halen >.> Maar gelukkig had ik nog een beetje boullion, dus hopelijk stilt dat de ergste honger en kan ik er daarna nog even tegenaan.

Gelukkig zit deze nieuwe dag er wel bijna op, want ik vind het niet echt leuk om dit dieet te doen.. maar het is wel goed, want ik kom zeker achter veel dingen! Hoe leuk ik eten vind bijvoorbeeld. Ik vind het heerlijk om te koken en lekker te eten. Ik vind het leuk om lekkere gezonde recepten te proberen en ook om over eten te lezen.
Maar het is echt een saai dieet.. Ok, er zijn verschillende smaken, maar ik mis een beetje dat mondgevoel.

Ik begin nu al heel enthousiast te worden over het vervolgtraject. Ik heb zin om te beginnen met hardlopen en sporten en gezonde recepten te proberen. Ik heb zelfs besloten om mijn hardloopkleding en schoenen mee te nemen op vakantie, zodat ik daar ook in beweging kan blijven.

Jullie allemaal ook veel succes!

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan