Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, June 20, 2005

Jetteke woog op het moment van schrijven 80.00 kg (bmi: 27.68).

ff een week er tussen uit. Het weer is waanzinnig dus we moeten er maar lekker van genieten. Het weekend ge-BBQ en (ik eet geen vlees), vis pakketjes met groente op de BBQ en een vego geval. 3 stukjes stokbrood, 1 met kruidenboter 1 zonder en 1 met pindasauce. Heerlijk gegeten en ik vind zelf met mate. VEel gelopen gezwommen en sinds lange tijd weer mijn badpak aangehad (moet wel als je wilt zwemmen, dus ook nog trots op me zelf om dat te overwinnen. Ik ben nog steeds aan het weight watcheren en schrijf nog steeds alles op wat ik eet dus het werkt wel.
Gisteren ook weer gekeken naar je bent wat je eet van RTL 4, ook nog lekker motiverend.Maar we gaan lekker door zo.
groetjes.

June 25, 2005 om 09:32
Ha Jet,

Ik ben net terug uit Maleisie en stuiterde gelijk op een herinnerings e-mail van valtaf.nl. Die krijg je blijkbaar als je een week niet in hebt gevuld. Ik dus op die weegschaal, ben ik verdorie 4 kilo aangekomen in 2 weken. Maar ik heb lekker nergens op gelet (ook wel eens lekker hoor), want het waren 2 moeilijke weken met veel verdrietjes (maar gelukkig ook hele leuke dingen !!!!).

Je leest dit pas als jij ook terug bent van je uitje. Ik hoop dat je heerlijk genoten hebt en dat jouw weegschaal een stuk minder is geschrokken (ha ha). Maandag gaan we er gewoon weer tegenaan toch???

XXX
EetGraagAllessie
July 8, 2005 om 14:20
Jet, hoe lang duurt een week bij jou? Leef je nog, alles goed mag ik hopen?
Kijk uit naar een berichtje van je. Liefs LITA
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan