Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 18, 2015

Kukatje woog op het moment van schrijven 62.60 kg (bmi: 24.45).

:hetwerkt:
Vandaag 400g eraf! =hoera=
Er is nu al 3,7 kg verdwenen sinds 2 januari.:bigsmile:
Dat had ik nooit verwacht.
In 2009 ging het in het begin ook heel snel (ik geloof zo'n 7 kg de eerste maand), maar toen begon ik wel met een startgewicht van 90 en een BMI van 35.
Ik had nooit gedacht dat het nu zo goed ging gaan. Ik ben tenslotte weer 6 jaar ouder en gelukkig van minder hoog moeten beginnen. Héééél blij ben ik ermee.:jippie:
Op de wijntjes na heb ik ook totaal geen problemen om me aan mijn eetplan te houden. Vooraf plannen en alles opschrijven heb ik echter wél nodig om op de rails te blijven.
Ik heb uitgerekend dat ik vanaf nu zo'n 270g per week moet afvallen om op tijd op mijn streefgewicht te raken. Ik ben eens benieuwd wanneer het eerste "plateau" zich gaat aandienen.
Vanaf nu ga ik mezelf 1 dag per week geven dat ik gewoon mee kan doen met wat zich aandient. Ik neem daarvoor geen vaste dag maar ga me aanpassen aan de omstandigheden. Op 31 januari vb is het vrijwilligersfeest en daar krijgen we pizza. :helepizza: Daar ga ik dus niet moeilijk over doen. Gelukkig vind ik pizza niet zo lekker dus zo erg zal het wel niet worden.
Ik hoop dat het met jullie ook goed gaat, januari is al over de helft. Dat geeft ook moed!

:succesbuddies: :goteam:

Onbekend
January 18, 2015 om 05:34
Wat ga je goed joh ! BMI ook onder de 25. Tof.
Nu ik nog ! Er is wel iets af, maar heb niet echt mijn best gedaan de afgelopen week. Hoop gedoe rond badkamer en ik hield het daardoor toch niet vol. Geen excuus, ja ik weet het....
Succes weer de komende week !
January 18, 2015 om 13:34
Nou, dat gaat inderdaad heel goed! 3,7 kg er af. Leuk dat al onze inspanningen zo goed blijken te werken. Ik ben er ook heel blij mee. Goed idee om 1 dag per week gewoon te eten. Mijn ervaring is dat dat best wel kan zonder aan te komen. Ik ben het lijnen vandaag echt beu! En wil lekkere dingen. Slagroom, speklapjes. Mmm. Maar ik probeer het toch te bewaren tot een gelegenheid. Volgende zaterdag heb ik een feestje. Dan misschien. Ik ben zo gelukkig dat ik flink afval nu, dat telt net wat zwaarder. Succes buddy. Ik ben ook benieuwd waar de teller staat op 31 januari.
Virri
Hhh
January 19, 2015 om 04:44
Wat een heerlijk bericht! Je hebt resultaat van je werk en je gaat er ontspannen mee om. Mooi hoor! Ik heb in je eetdagboek gekeken. Plan je 's-morgens wat je de hele dag gaat eten? Ik ben reuze benieuwd hoe je je diner gaat bereiden met de ingrediënten die op je lijstje staan.
:zon::zon::zon:
hhh
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan