Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, February 4, 2015

19marijke90 woog op het moment van schrijven 96.90 kg (bmi: 32.38).

Na een aantal maanden hier niets meer te hebben geschreven, is mijn dip alleen maar dieper geworden en mijn moed nog verder in mijn schoenen gezakt.

Alles wat ik behaald heb breekt langzaam aan af. En de oorzaak?? Als je het weet mag je het zeggen, ik weet het niet meer.Kijk alleen maar naar mijn vetpercentage, dat is elke week weer een verrassing wat die aangeeft. De ene week -1% dan weer +2% en nu zelfs +4%. Dat golft nog erger dan een golfslagbad. En mijn gewicht, dat gaat nauwelijks omlaag en eigenlijk alleen maar omhoog.

Sinds mijn galsteenoperatie is het nog niet gelukt en ben ik eigenlijk alleen maar zwaarder geworden, terwijl ik minimaal 2x in de week sport en dan ook echt bekaf ben aan het eind van het sporten (lees gewichten goed zwaar etc., zodat ik het goed verneem en dan minimaal 2u!!). Daarnaast let ik redelijk goed op het eten. Iig niet minder dan voorheen..

Help.. Ik raak op het moment in zo'n diepe dip dat ik niet meer weet hoe ik hier uit moet gaan komen..

February 9, 2015 om 07:23
Wat jammer dat het zo slecht gaat met dieten. Ik moet zeggen dat het heel herkenbaar is voor mij. Ik heb voor een paar jaar geleden ook zoiets gehad. Veel sporten en gezond eten maar niet afvallen. Zelfs zwaarder worden.
Ben je er al eens mee bij de huisarts geweest. Ik ben met dit probleem er wel geweest en mocht voor een paar keer naar de dietiste. Daar vond ik de motivatie terug. Er werd een passend eetschema met mij gezocht en er bleek dat teveel van gezond dus ook niet gezond is.
Ik at teveel brood, dronk teveel zuivel, nam teveel aardappelen etc. Ik dacht juist, als ik meer hiervan neem dan hoef ik minder koekjes en extra's. Maar zo werkte het dus ook niet.

Het heeft mij heel erg geholpen en ik wens dat jou ook toe. Voor de rest moet je het toch ook echt zelf doen. Dat heeft de dietiste ook gezegd. Ik weet alles wat goed is voor mij, maar nu moet ik het zelf nog toepassen...en ook dat is moeilijk.

Laat je weten hoe het nu gaat?

Liefs Gepke
February 12, 2015 om 10:33
momenteel zit ik in een appgroep via valt af. App motivatiegroepje. We appen over vanalles en nog wat. dieten, recepten, gewicht, sporten of gewoon hoe stom het allemaal gaat en hoe groot de steen is waaronder we ons verstoppen.
Als het je lek lijkt mee te doen dan kan ik je via Anna aanmelden? we hebben een max in de groep van 10 en zijn nu met 5 gezellige buddies uit het hele land. baad het niet dan schaat het niet.
February 16, 2015 om 05:37
Hé bedankt voor je reactie.

Ik ben al een paar keer bij de huisarts geweest. In het verleden ook, omdat het afvallen toen ook al niet wou. En afgelopen jaar ook weer bloedonderzoek gehad, omdat ik ook telkens heel licht in het hoofd was, voor mijn doen ontzettend veel slaap (had totaal geen slaap nodig), etc.. Maar er komt telkens niets uit. Dus zal wel in mijn hoofd zitten.
Onbekend
October 25, 2016 om 04:04
Hoe gaat het nu met je? Schrijf je weer een keer een dagboekbericht?
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan