Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, June 20, 2005

Raksha woog op het moment van schrijven 97.60 kg (bmi: 36.73).

hidiho allemaal,

Door de hitte is het bijna niet te doen om achter de pc te gaan zitten, maar ik spendeer er toch maar weer een paar zweetdruppeltjes aan, want ik wil toch even het goed nieuws kwijt. MARLOES MAG MEE OP VAKANTIE!! Als Patrick nou a.s. donderdag nog even slaagt voor zijn rij-examen kan het helemaal niet meer stuk!

Gisterenavond lekker gebarbecued. Veel vis gegeten, echt heel lekker. Ik had 3 verschillende meloenen in huis gehaald en heb daar een lekkere salade van gemaakt, verder diverse soorten rauwkost erbij en wat stokbrood. Kortom we hebben :genietenvaneten:. Gisteren ondanks de hitte nog wat dozen uitgepakt en papieren uitgezocht. De :wasmachine: heeft gedraaid, maar we hadden geen puf om te strijken. Dat doen we wel als het wat minder warm is.

Geniet allemaal nog lekker van de :zonnig:!!

:kiss::kiss::kiss: Marion :roos:

June 20, 2005 om 13:44
Hoi Marion, :hallo:

Dat klinkt lekker hoe jij gebarbecued hebt. Ik ben gisteravond wat dat betreft de fout in gegaan. Worstje gehad, wat satesaus erbij, enfin teveel calorieen dus. Vandaag is het gelukkig goed gegaan, dit moet ik vast zien te houden. En troost je ik loop ook in badpak hoor!

Groetjes zwembandje :knuffel:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan