Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, February 17, 2015

Eesvava woog op het moment van schrijven 69.80 kg (bmi: 25.33).

Vorige week een rare week gehad, donderdag ineens buikgriep klachten (heel handig, op een begrafenis), weinig mogelijkheid gehad tot sporten. Ik wilde zaterdagochtend gaan maar toen had mijn partner buikgriep dus kon ik thuis niet weg. Kon wel een half uurtje weg om te rennen, maar een groepsles van een uur op de sportschool was teveel. Rennen ging gelukkig een stuk beter dan verleden week!

Ben gisteravond ook gaan rennen, in plaats van naar de BBB. Ik had meer zin in rennen. En ben blij dat ik gegaan ben! Het ging echt heerlijk, had zo'n goed ritme, vond het gewoon jammer om de pauzes tussendoor te moeten nemen - maar heb wel braaf mijn trainingsschema gevolgd, ik wil niet te hard van stapel lopen. Rustig aan opbouwen, dan blijft het tenminste goed gaan. 3,77 km in 32 minuten. (met 12 minuten daarvan wandelen)

Ik doe mijn best om van de snaai af te blijven. Dit weekend hebben we weer een feestje, onze dochter wordt 6 jaar, maar ik ga proberen zelf niet te veel te eten. Misschien dat het nog lukt ook...

Over een week of 5 ga ik voor mijn werk een week naar Sydney. Het zou fijn zijn als ik voor die tijd een beetje fit en in vorm was. Gewoon, omdat het een doel is waar ik naartoe kan werken. Het valt mooi samen met de vasten-periode van de rooms-katholieken, misschien moet ik maar eens een keer gewoon meedoen :)

February 20, 2015 om 11:32
Leuk reisje voor je werk!!!!!! Sydney! Wie wil daar nou niet heen? Heel veel plezier zo vast!!! Ik ga er tenminste van uit dat je ook wel wat vrije tijd zal hebben om de stad een beetje te bekijken.
Prettig weekeinde!!!! En vast ze!!!!
Onbekend
February 22, 2015 om 03:08
Goed bezig! En of je nu sport in de gym of aan het hardlopen ben, dat maakt niet uit. Je bent in beweging. Je klinkt alsof je het goed onder controle hebt en weet waar je het voor doet:). Succes ermee. Enne die vasten periode is ook weer zo wat.....vooral als je ook moet gaan lunchen:).

Komt Goed!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan