Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, March 8, 2015

Marcy27 woog op het moment van schrijven 84.60 kg (bmi: 27.94).

Oke, sinds augustus heb ik mezelf weer laten gaan. De excuses waren dat het geen zomer meer was, feestdagen, niet mee willen doen aan de standaard nieuwjaarsvoornemens en 'Ach, het is toch bijna pasen.'... Het resultaat van deze houding heb ik al een poosje niet meer durven bekijken op de weegschaal. Maar vanavond heb ik me voor de laatste keer volgepropt. Morgenochtend kijk ik naar de waarheid van de weegschaal en trek ik mijn plan: geen vulling maar voeding!

Ik voel me ongelukkig, dik en vies. Ik heb ontstoken tandvlees, spontane pijnlijke steken in mijn darmen en nog veel meer onzin die komt kijken bij geen fruit, maar alleen maar chocola en snoep vreten. Dit gevoel wil ik niet meer. Ik wil gelukkig zijn met wie ik ben! Ik wil gezond zijn!!

March 18, 2015 om 16:55
Het is niet fijn om je zo te voelen! Ik begrijp hoe je je voelt. Veel succes met het afvallen, hoop dat het snel weer beter gaat. Heb je misschien tips hoe jij het afvallen aanpakt? Bepaalde voeding? Zie namelijk een snelle daling weer op de grafiek.
Groetjes
May 12, 2015 om 04:59
Hey Marcy! Wat ontzettend herkenbaar zeg... Zodra de zomer voorbij is, is het toch echt een stuk lastiger. Maar heel goed dat je de knop weer om hebt gezet, dat je weer hebt gewogen, en nu gewoon weer goed volhouden!!
ik heb ongeveer hetzelfde gewicht en zelfde streefgewicht, dus ik ga je zeker volgen. Zet 'm op! Het is je vorig jaar gelukt, en dus kun je het zeker nog een keertje!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan