Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, May 28, 2015

Coco76 woog op het moment van schrijven 76.00 kg (bmi: 25.10).

Meteen ook maar m'n eerste dagboekberichtje schrijven, nu we toch met de goede voornemens bezig zijn!
De laatste maanden wil het me maar niet lukken om een gezonde levensstijl vol te houden. De ene week gaat het vanzelf en de week later voor geen halve meter... Ik ben gek op sporten (fitness, fietsen/MTB), maar om de een of andere manier kan ik er geen ritme in krijgen. M'n meiden beginnen er steeds vaker wat van te zeggen dat ik (te??) dik aan het worden ben en daar baal ik stevig van! Tijd dus voor die ongelooflijke schop onder m'n achterste en aan de bak! Morgen wil ik mijn gebruikelijke oefeningen doen na het opstaan en een uurtje naar de sportschool. Komend weekend gezellig even er tussenuit met 3 vriendinnen (dat gezond eten zal dus niet veel worden, maar dat is even niet anders) en volgende week ook het minder en gezonder eten weer onder controle zien te krijgen en te houden. Het MOET en gaat deze keer gewoon lukken!!!

May 29, 2015 om 04:25
Hey Coco ,
Ik lees herkenbare dingen in je verhaaltje.
Dat sporten. oh dat vond ik ook zo lastig in het begin. Ik heb nu de afspraak met mezelf dat ik altijd op woensdag om 5 uur mijn zumba les volg. Dat gaat nu al een paar weken goed. Helaas moest ik wel de les van deze week verschuiven naar zondag vanwege werk.
Tenminste 1 vast sportmoment helpt mij enorm.
Wat je daar omheen nog doet is mooi meegenomen. Ergens beginnen.. weet je wel ? ;)
Betreft eten helpt het vooruit plannen heel erg. Soms zijn er wel onvoorziene momenten, maar als het in de grote lijnen goed gaat.. ;)
En ik heb de afspraak met mezelf dat ik gewoon 1 keer in de week een pizza mag.
Nu wel even streng de komende week, want ik heb vorig weekend 2 x pizza gehad.. dus ;) Nu dit weekend niet en dan volgende week weer.
May 31, 2015 om 05:50
Kom op dan!

Vraag je meiden maar om je te helpen met gezond eten. Laat ze opletten en bedenk samen wat gezond is en probeer met ze of je zo lekkere gezondere tussendoortjes kunt vinden. Als je je meiden mee hebt om je te steunen, komt het vast wel goed!

Heel veel succes!
Liefs Anneke
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan