Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, July 21, 2015

Dynamite74 woog op het moment van schrijven 108.20 kg (bmi: 36.57).

Dag 3: Oke dag 3 is nog niet om, maar ik ga toch alvast schrijven want ik ben zo happy!
Vandaag voor het eerst geen hoofdpijn, mijn 2 liter water al bijna op, heerlijk 'gesport' na het werk en mijn broek zit echt al wijder. Eerst dacht ik flauwe kul maar hij zakt gewoon af! Wat een feestje :)
Dat is wel motiverend.
Hopelijk gaat de weegschaal me ook aangenaam verrassen. Ik moet officieel zaterdag pas wegen maar twijfel zo of ik niet morgen ochtend al een tussen weging zal maken. Of is het effect dan minder en ben ik dan minder gemotiveerd? Wat doen jullie?

July 21, 2015 om 10:36
Is altijd heel verleidelijk vaker wegen, zo herkenbaar. Maar in en week kan er zoveel verschillen ect, denk aan vocht bijvoorbeeld.

Hoe moeilijk ook, ik probeer me 1 keer in de week te wegen.

Heel veel succes! Ik ben je gaan volgen.

Groetjes,
Nicole
Onbekend
July 21, 2015 om 12:31
Ik weeg me voorlopig quasi dagelijks, maar ik onthoud wel dat schommelingen reëel zijn en niet per se met mijn eetgewoonten te maken hebben. Na het bereiken van mijn eerste streef wil ik me om de paar dagen gaan wegen
July 21, 2015 om 16:32
Kan alleen maar aansluiten bij vorige spreker, ik weeg me structureel dagelijks en weet dat dat niet slim is, en merk ook een lichte teleurstelling als ik een keer niet ben afgevallen terwijl ik de dag ervoor zo voorbeeldig bezig was. Je gaat onwillekeurig toch te veel verwachten van 1 dag. Dus als je het kunt laten doe je waarschijnlijk jezelf een plezier, maar ik begrijp de nieuwsgierigheid maar al te goed.
July 21, 2015 om 16:48
Ik ga jullie morgen laten weten of ik de wilskracht heb gehad haha... Ik vermoed dat ik de weegschaal zomaar ga vinden. Dagelijks durf ik niet aan. Niet alleen vocht is van belang maar ik ben ook nog een vrouw, hormonen spelen helaas ook een rol in wel of niet voldoende afgevallen zijn. Maar ik vind dat zoveel honger toch wel wat waard moet zijn.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan