Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, August 15, 2015

Mamajenny woog op het moment van schrijven 93.00 kg (bmi: 32.56).

Ha allemaal! Ook ik ben weer terug van vakantie. Was heerlijk en ging ook verrassend goed met onze dreumes in de tent. Het is me niet gelukt om iedere dag aan een shake te nemen als lunch. En ook de hapjes en drankjes gingen er deze vakantie wat makkelijker in. De weegschaal was ook mee op vakantie en hoewel ik een aantal keren gewogen heb, voelde ik me toch niet helemaal zeker van m'n zaak. Vloeren die schots en scheef waren en you name it.

Zelf had ik het idee dat ik misschien toch wel wat was aangekomen. Ach met een kilo/ anderhalve kilo daar kon ik wel mee om gaan. Maar meer dan dat zou toch wel pijn doen. Gisteren met de billen bloot, tijd voor het weegmoment na de vakantie. Met lood in de 'schoenen' ging ik er op staan. Maar de weegschaal gaf 94.3 aan o.O! (was in de middag) Ik denk dat ik 20 keer heb gewogen, op verschillende plaatsen. Maar het getal bleef onveranderd en we hebben toch een redelijk vlakke vloer :p! Ik ben dus gewoon afgevallen!!!!

Nog 1 kilo en dan ben ik gewoon 10 kwijt. Maandag begin ik weer met mijn personal trainer. Weer vol aan de bak met het sporten. Ik weet gewoon dat het gaat lukken. Als dit resultaat al is geboekt zonder al te veel sport en training...

In mijn datatabel heb ik als voorlopige einddatum 19 oktober staan. Dan wordt mijn zoontje 2. Wat zou het toch super zijn als ik dan in ieder geval op mijn gewicht van voor de zwangerschap kan zitten (88). Maar het liefst nog een beetje meer! Ik weet in ieder geval al dat ik na 19 oktober nog wel even doorga. Het liefste ga ik naar de 80, maar dat klinkt nu nog een beetje als toekomstmuziek. Misschien als er straks weer 5kg af zijn dan wordt ook dat gewicht haalbaar!


Onbekend
August 24, 2015 om 07:15
Ohh, wat geweldig dat je gewoon afgevallen bent na je vakantie! :DD: echt petje af, ik kom echt ALTIJD bij op vakantie! :)
Wauuwww bijna -10 kg! Dat is echt een mijlpaal ;) Het gaat echt goed, je volgt mooi je grafiekje en zit best goed op schema :)
Wat je einddoel in gewicht is, daar kom je uiteindelijk zelf nog wel achter :) Je merkt wel wanneer het afvallen niet meer gaat en je gaat stabiliseren. Maar je bent in elk geval op de goede weg!!
Liefs, Karen
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan