Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, August 20, 2015

Stinkerbell woog op het moment van schrijven 88.00 kg (bmi: 29.75).

Ben vanaf maandag begonnen met flink opletten en keurig te eten en zo weinig mogelijk te snoepen. Verbied mezelf niet alles, anders krijg je zo'n honger naar lekkers. Maar morgen wegen...want ik weeg vrijdags....maar ik begin 'm nu echt te knijpen.....zal ik afgevallen zijn? Stel je voor van niet...dan demotiveert dat natuurlijk. En ik weet niet of dat slim is. Ben ik wel afgevallen dan motiveer ik mezelf daarmee natuurlijk....zucht dilemma.

August 24, 2015 om 13:59
Hoe gaat het?
August 25, 2015 om 03:10
Hoi Elisa, Ja het gaat goed. Ben al 2 kilo kwijt :D gelukkig dat geeft me ook gelijk een goede motivatie om door te zetten. Moet mezelf wel echt dwingen om het lijstje hier in te blijven vullen als soort van stimulans. Maar merk van mezelf dat ik dat nog wel wil overslaan. En daar begint het gemakzucht alweer....helaas. Dus mezelf echt weer aanleren dit te doen. Hoe is het met jou?
August 25, 2015 om 13:30
Goed gedaan!!! Nu die knop omzetten en doorzetten...
Ik net terug van week vakantie (fast food en veel ijsjes)... 1kg erbij dus dat valt nog mee. Nu gewoon weer opletten en weer trainen dan is die ene kilo er binnen 2 weken weer af.
August 25, 2015 om 14:53
Hai. een tijd geleden. Je bent weer goed bezig.
Ik ga ook weer beginnen. ik ga naar make it easy. niet dat ik denk dat het dan een makkie wordt maar het helpt misschien een beetje.
Je hoort ng van me.
En ga zo door. 2 kilo is een mooi begin.:04groetjes:
September 6, 2015 om 17:00
hou je het nog vol?
September 7, 2015 om 06:05
Het is echt verdomde lastig :( Maar ik probeer vol te houden. Heb wel zoiets nu de herfst is begonnen lijkt het me wat makkelijker af te gaan. Door het slechte weer meer sporten etc. Alleen die weekenden......pffff....ik blijf maar snaaien.....zo vervelend. Want ik koop geen chips en ik zoek dan in huis naar wat lekkers.....eigenlijk naar chips...maar omdat ik dat niet in huis heb....gaat al het overige er aan. Ook dingen die ik maar mwah vind....omdat ik toch zoek naar die chips. Dat vind ik dus het aller lastigste!!

Hoe is het met jou Elisa?
September 9, 2015 om 02:28
Ha Stinkerbell, wat mij door "ik wil chips" gered heeft: mini-pakje tuc 150cal per verpakking. Die mag ik 1x pd , meestal in de middag als ik lekkere trek heb. De avonden neem ik in het weekend een handje ongezouten nootjes maar dat is ook al lastig om er niet meer te nemen. Beter is om rond 20.00 bak yoghurt te nemen dat neemt de trek wel weg of ik ga douchen ofzo.

Inmiddels bijna het streefgewicht behaald waarvan ik dacht dat ik het nooit zou halen. Inmiddels toch maar een paar nieuwe broeken gekocht. Wat had ik daar altijd een hekel aan en nu... een verkoopster die zegt dat ik maat kleiner moet nemen. WAUW.. Ik moet er echt aan wennen dat ik nu in de gewone maten zit en dat ik nu kan kiezen wat ik leuk vind ipv wat over mijn heupen past.

Dus zet door stink... het gaat langzaam maar het lukt uiteindelijk wel!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan