Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, September 9, 2015

Eresse woog op het moment van schrijven 59.00 kg (bmi: 23.34).

Lieve meiden,

Bedankt voor jullie ontzettend lieve peptalks! Ik had er nog niet op gereageerd, maar ze zeker wel gelezen! Jullie zijn schatten! :)

Het gaat inmiddels wel weer wat beter. Alsnog behoorlijk onzeker over m'n opdracht, maar ga stapje voor stapje vooruit en neem tussendoor ook lekker de tijd voor mezelf en ben veel stappen aan het zetten op de andere gebieden! Heb afgelopen week flink eraan gezeten en het weekend compleet gebruikt om te ontspannen en te genieten van mijn lieve hartverwarmertjes! Heerlijk weekend gehad met mijn liefste meiden... :)

Ik had vorige week, omdat ik even écht stappen wilde zetten, wel een aantal dingen gedaan waar ik al ontiegelijk lang tegenaan hik door dat ik me zo onzeker en incapabel voel: Ik heb een proefles aangevraagd voor autorijden bij een rijschool gespecialiseerd in angsten, waarvoor ik inmiddels aanstaande maandag om 9 uur een gesprek heb en daarna een proefles. OMG, wat vind ik het eng! Ik heb, toen ik 18/19 was al rondom de 20 lessen gehad, maar was toen nog steeds zó bang en problemen met mijn polsgewrichten, dat ik toen gestopt ben en nooit meer verder ben gegaan... Tijd om dat op te pakken en aan mezelf te laten zien dat ik dat ook gewoon kan!

Verder heb ik gereageerd op een aantal bijbaantjes, omdat ik weet dat zoiets mij ook goed zou doen. Het liefst steek ik m'n kop in het zand, want bij elke vacature denk ik: dat kan ik niet en dat trek ik niet en dat ga ik helemaal verpesten! Maar juist doordat ik het niet doe, groeit dat gevoel... Dus, ik heb me ingeschreven op diverse sites, heb gereageerd op vacatures, ondanks dat ik bang ben dat ik het niet kan... We zullen het zien!! Verder, werkgerelateerd, ben ik bezig geweest met het uitzoeken van het starten van een eigen bedrijf (aangezien ik een heel leuk idee heb voor een project om mensen met natuur te verbinden) en hoe dat allemaal zit. Een groot web aan dingen die lastig zijn, die ik uit moet zoeken en veel angsten en onzekerheden of ik het wel kan, of ik het niet helemaal verpest en of dat ik zoiets wel zou trekken, maar anderzijds zou het een geweldige kans zijn die ik zomaar door m'n vingers zou laten glippen als ik niets met dit idee zou doen.. Dus ik moest wel van mezelf... Binnenkort dus een gesprek bij de KvK en daarna ga ik contact opnemen met het ondernemersplein... Ik wil vooruit, dus ik moet deze stappen wel nemen! Maar dat betekend niet dat ik nu zoveel voel en ervaar, dat ik af en toe echt even mezelf terug moet roepen om m'n gedachten tot rust te brengen...

Gezond eten gaat goed, het sporten wat minder aangezien m'n rug weer vast zit door het slapen op een verkeerd matras. Maar dat komt wel weer goed... Ik zie nog steeds vrij weinig verschil, maar ga gewoon verder, want het gaat me ook veel om het gezond leven en m'n lichaam geven wat het nodig heeft... Al zou wat verandering in hoe m'n buikje eruit ziet me geen kwaad doen :P

Zo, ik ga nu eerst naar de supermarkt nog, spulletjes halen voor m'n groene smoothie morgen! En dan deze week eens even reageren op jullie dagboekjes!

Nogmaals, heel erg bedankt voor alle lieve berichten en de grote harten onder mijn riem! Dat deed me echt ontzettend goed!! :)

X Mo

Onbekend
September 10, 2015 om 02:57
Wauw, goed dat je je over je angsten van het rijden heen wil zetten! Je hebt nog enkele uitdagingen voor de boeg, maar dat is net goed :) Een mens heeft dat af en toe nodig, om zijn grenzen te verleggen. Ik bewonder je daarvoor! Super :DD: Je klinkt ook al veel zekerder van jezelf dan in je vorige dagboekje. Je bent op de goede weg :)
Veel succes met alles wat je doet & fijne dag!!
Liefs, Karen
Onbekend
September 10, 2015 om 05:11
super knap van je!!

Heel veel succes met alle stappen die je gaat ondernemen!
September 10, 2015 om 05:50
Super stoer dat je jouw angsten aan durft te gaan, stapje voor stapje meis! Wees lief voor jezelf en heel veel succes a.s. maandag! Liefs
September 12, 2015 om 10:33
Echt big- up dat je je angsten aan het overwinnen bent :+:
En lekker gaan autolessen meid, in het begin was ik ook kei-bang, maar autorijden is echt een gevoel van vrijheid nu! :)
Veel succes, en geniet van je weekendje
:minimutsje:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan