Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, September 29, 2015

MrDis woog op het moment van schrijven 97.70 kg (bmi: 29.82).

Afgelopen week, 20 sept, de Dam tot Dam fietstocht gereden, de 145km versie. Ik dacht we hebben de wind tegen op de heenweg naar Alkmaar. Maar dat ging zo, met het volgen van wat groepjes dat ik dacht helemaal een makkie te hebben. Goed, de wind was op de terugweg meer zij dan achter en ik werd wat moe maar we zijn weer goed teruggekomen. Ik heb me er goed doorheen geslagen.
Afgelopen weekend ging algemeen minder. Zaterdag een interessant patientencongres gehad, kwam wel vermoeid thuis... Zondag nog een mooie rit van 60 km gemaakt ondanks dat ik met tegenzin begon.
Vandaag zat ik met hardlopen op 12x1 minuut op 9 km/h, 1 minuut staptempo. Kan meer maar het is zoals de trainer zegt, je gestel laten wennen aan de belasting. Bijna 100 kilo is niet leuk voor de knieen....
Volgende week gaan we een ronde buiten lopen als het weer het toelaat.
Gewichtstechnisch zit ik wat hoger dan afgelopen maanden. Iets meer gegeten en ook minder gefietst. Ben druk met het hardlopen wat niet zoveel energie vreet als 100en km fietsen.
Morgen de 7e kuur en waarschijnlijk over 3 weken de 8e en voorlopig laatste. Ik ben al plannen aan het smeden voor daarna, maar het is nog 1 grote brei aan gedachten. Wat wil ik met mijn gewicht, hoe gaat de fysio verder, wil ik een kleine triathlon doen of alleen de fietstoertochten of een meerdaagse toertocht doen. Nou ja de winter staat ook voor de deur als rustige periode op dat vlak.

Onbekend
October 1, 2015 om 10:07
Ik kan alleen maar dromen van zoveel energie om dat allemaal te doen! Petje af hoor :)
October 1, 2015 om 12:31
Ik moet wel zeggen dat ik nu ook sowieso meer energie heb dan toen ik bijna 110 kg woog. Tis toch heel wat gewicht wat ik niet meer hoef mee te zeulen. En sporten. Stukje bij beetje opbouwen. De valkuil is dat ik soms weer voor maanden stop en ongeveer opnieuw kan beginnen...
October 7, 2015 om 11:28
Goed bezig :banaan1:
October 10, 2015 om 08:36
Een beetje laat, maar complimenten! Al die activiteiten bij elkaar terwijl je ook nog die kuren moet... misschien ook juist goed? In ieder geval altijd leuk om weer iets nieuws te gaan doen, maar hardlopen :ss: ? Geintje, maar precies vanwege die knieën durf ik er niet eens aan te beginnen. Bij de fitness doe ik nu steeds ter afsluiting een half uurtje zo'n crosstrainer, ter voorbereiding op misschien, ooit, ook nog eens te beginnen met hardlopen haha, wie weet.

Dus voor jou :petjeaf:
October 13, 2015 om 09:09
:fflangs: om je een fijne week te wensen :dag:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan