Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, December 3, 2015

Gekelogtenberg woog op het moment van schrijven 89.80 kg (bmi: 29.32).


De Verjaardag van Marc was heel gezellig. De taart smaakte goed, al vond ik hem wat "te laag". De volgende keer toch een kleinere vorm nemen. Vrijdagmiddag was mijn oppasmiddag, op Fiene. Pas een voor mij nieuwe speeltuin ontdekt dus daar zijn we nog even naartoe geweest. Helaas ging het mis daar, want sindsdien heb ik lichte keelpijn en Fiene heeft zelfs de nacht kotsend doorgebracht. (Nu weer opgeknapt).
Sinterklaas was heel gezellig, we hebben het bij onze dochter gevierd.
En vandaag dan de laatste calorierijke dag. Vanmorgen natuurlijk de MonChoutaart geproefd die ik gemaakt had voor verjaardag schoonzoon. Lekker, maar de bodem kan de volgende keer dunner. Zo blijf je het taarten bakken ontwikkelen!
Nu even thuis, Radia4 aan en relaxen. Om 18.00 uur worden we bij Restaurant De Buurman verwacht voor een verjaardagsdiner.
Het is haast onmogelijk om niet aan te komen deze week.
Maar hierna wordt het rustig. Zoonlief gaat enkele dagen detoxen. Ik heb gevraagd mij het programma ook te sturen, wie weet....
Nu even een stukje lezen.


De eerste verjaardag is schadevrij verlopen. Ik had gisteren eerst een vergadering met diner. Gelukkig kon ik zowel het voorgerecht: mosselen en gamba's gegratineerd met kaas en het hoofdgerecht: kalfssukade met zuurkool, probleemloos eten. Heerlijk was het. Bij de verjaardag van schoonzoon is het gelukt het gebakje te weerstaan. Koffietijd was ook al voorbij, dus ik heb me op de wijn gestort.
Wel vreemd. Vroeger was ik heel stellig over het feit dat als je af wilt vallen, je dan zeker de alcohol moet laten staan. Maar omdat ik al best veel moet laten staan heb ik besloten gewoon wijn te drinken. Tegenwoordig rode. En dat gaat goed.
Nu staat de koffie-chocoladetaart met Malthezers in de oven. Vanavond verjaardag van zoon! Ik ga zo tennissen en hoop door bewegen het een beetje in de hand te houden.
Ik heb de agenda naast me en zie dat het deze week haast een onmogelijke opgave wordt:
Sinterklaas, zondag verjaardagvieren van schoonzoon en kleindochter (MonChoutaart met aardbeien) en 's avonds nog verjaardagseten bij ons favoriete restaurant De Buurman.
Ik zal natuurlijk wel opletten, maar het lijkt me haast onmogelijk dat mijn gewicht niet boven de 90 kg zal komen.
Ik houd jullie op de hoogte.
:gekelogtenberg:

December 3, 2015 om 06:08
Bewust ervoor kiezen , die gedachte helpt mij in deze tijden van overvloed.
Op het moment da tik iets niet mag van mezelf ,krijg ik er extra zin in.

Groetjes appelperzik
December 4, 2015 om 01:52
December is een heel moeilijke maand om te lijnen, ik heb ook zo veel dingen. Kleine porties nemen. Toch van het lekkers genieten.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan