Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, January 14, 2016

ELLIZ woog op het moment van schrijven 74.70 kg (bmi: 30.31).

Hoi allemaal,

Ik voel me niet zo goed vandaag... Een beetje buikgrieperig. *n*
Ik had gisteren een drukke dag, en had me voorgenomen om 's avonds, na de les yoga, hier te komen schrijven.
Maar even na het avondeten kreeg ik buikpijn. Ik ben toch naar de yoga geweest, maar heb enkele houdingen niet meegedaan. En toen ik thuis kwam ben ik dadelijk mijn bed ingekropen...

Vandaag ben ik vrij, en ik heb eigenlijk vanalles op het programma staan, maar ik hang hier maar wat rond.
De les pilates heb ik afgezegd. Ik ben vorige week nog maar net herbegonnen, en moet nu alweer afzeggen wegens gezondheidsproblemen. Pffff, niet leuk!
Het is me toch gelukt om me te douchen, en een beetje te eten, maar de fut is eruit. :(
Ik zou eigenlijk naar de winkel moeten, want ik heb kortingsbonnen die slechts tot vandaag geldig zijn en die ik echt wil gebruiken, maar zie het niet zo zitten... Hopelijk voel ik mij binnen enkele uurtjes wat beter...

De speltpasta met zelfgemaakte saus die ik voorzien had om vandaag te koken, zal ook opgeschoven worden. Er staan nog wel genoeg restjes in de koelkast om ons te behelpen.

Ik zit nog in dilemma over vanavond. We moeten eigenlijk op babybezoek, maar ik weet niet of dat zo een goed idee is! Het laatste wat ik wil is dat klein prutske ziek maken!
Maar langs de andere kant weet ik niet wat ik heb, want ben niet bij de dokter geweest. Voor hetzelfde geld kan dat geen kwaad voor de mensen rondom mij... Ik zeg eigenlijk niet graag af, want we zijn al zo laat met ons bezoekje, en de volgende weken staan ook al redelijk volgeboekt.

Qua gewicht geeft de weegschaal nog hetzelfde aan. Ik moet niet overgeven en heb geen diarree, dus extra afvallen zal ik nu ook wel niet doen. :zucht:

Geen opgewekt dagboekberichtje dus. Hopelijk heb ik snel beter nieuws.
Tot later, Elliz.

PS. We hebben net besloten om vandaag niet op babybezoek te gaan. Ik heb de mama al gebeld en we hebben onmiddellijk een nieuwe datum vastgelegd... Dit leek ons toch echt wel het beste!

January 15, 2016 om 02:38
Hoi Elliz, nooit leuk om ziek te ziek te zijn he. Ook vervelend dat je dan zo weinig kan! Ik geloof in ieder geval dat je qua eten goed voor jezelf zorgt, dat is belangrijk, juist als je ziek bent,om voldoende vitaminen te eten en zo. Bij ons in Nederland heersen alle (buikgriep) ziekten enorm, dus dat zal in belgie niet anders zijn he. Eventjes pas op de plaats dus, sterkte er mee!
January 15, 2016 om 02:42
Oh wat vervelend he, als je je zo lamlendig voelt en eigenlijk van alles zou moeten doen.
Probeer dat even los te laten en goed te luisteren naar wat je lichaam het liefste wil...
W.s. rusten...
Probeer toch om je eetpatroon een beetje vol te houden want als je dat aan de wilgen hangt....ben je nog verder van huis.
Het eerste boek Eet jezelf slank etc etc ligt al voor me klaar op de bieb ik ga het zo ophalen.
Ben zeer benieuwd.
Beterschap he!
January 15, 2016 om 03:35
Hey Elliz,

Ja die E nummers zijn echt niet goed! Ik probeer me aan het principe te houden van zeker alles binnen te perken te houden en zeker niet te overdrijven met wat ik allemaal naar binnenwerk.
Wij hebben heel weinig tijd om boodschappen te doen. Wij halen bijna alles in de Lidl en wat we daar niet vinden in de Colruyt. Het goenten en fruit komt 1 keer per week aan de deur geleverd door een bioboer uit de straat en ons kalkoen- en hertenvlees komt rechtstreeks geslacht van de kweker. Er is niks aan toegevoegd. We zijn niet zo slecht bezig ;-).

En hoe voel je je nu? Ik hoop dat je je een stuk beter voelt. En ik vond het een heel goede beslissing om niet op babybezoek te gaan! Een baby heeft echt nog geen weerstand genoeg.
Het is ook niet leuk als je een les moet afzeggen maar voor jezelf zorgen is nu eenmaal heel belangrijk.
Ik wens je alvast een hele fijne vrijdag toe!!
Grts Inge
January 15, 2016 om 03:39
Vergeet ik dit nog: dank je wel voor de complimenten over mijn nieuwe foto's. Dat hoor ik meer dat ik een leuk gezicht hebt. Mijn EX-schoonmoeder zei altijd: "zolang je aan een tafel zit dan denken de mensen wat een leuke meid, tot je begint rond te lopen". Ma ik heb me er nooit niks van aangetrokken hahaha. Ik heb een heel mooi karakter en dat vind ik net iets belangrijker dan een leuk snoetje ;-)
January 15, 2016 om 04:07
Beterschap, hier heerst momenteel buikgriep, dus wellicht heb je een variant ervan.

Doe maar rustig aan.
January 15, 2016 om 13:51
Dank jullie wel voor jullie reacties!
Ik heb gisteren dus inderdaad de hele dag onder een dekentje gelegen, met de tv aan (in de namiddag! doe ik anders nooit!!!) en een haakwerkje waar ik net mee begonnen ben.
Vandaag ben ik weer gewoon gaan werken. Ik voel me dus beter, alhoewel mijn buik nog niet 100% oké is...
Gewicht is nog steeds hetzelfde :-|
January 16, 2016 om 01:27
Gelukkig voel je je al weer een beetje beter!
Haken is heel goed voor de lijn!
Je kunt dan niets meer pakken om in je kwakkie te kwakken!
Het boek in de bieb bleek het kookboek te zijn.
En het andere boek met alle vragen aan haar is niet leverbaar...
Ik moet me nog wat meer verdiepen in het kookboek, heb nog niet helemaal door wat het dieet is dat zij voorschrijft.
Succes voor jou!
January 17, 2016 om 05:12
Je buik heeft een paar dagen nodig om te bekomen en om weer tot rust te komen.
Ik moet zeggen dat ik water heerlijk vind en ik merk nu al na 2 weken dat ik terug een dorstgevoel krijg. Ik drink wel niet meer dan 1,5 l vocht per dag op aanraden van de diëtiste.
Ik vind dat je een groot verschil proeft aan de groenten, fruit en het vlees. Veel puurder en veel meer smaak!
Dank je wel voor je lieve woorden. Ik heb me er die 18 j dat ik in die relatie zat weinig aangetrokken van wat mijn ex schoonouders van mij dachten. Ik ben opgevoed met het idee dat iedereen uniek is en dat een mooie binnenkant nooit slijt! Ik heb altijd voldoende zelfvertrouwen uitgestraald en ik ben heel trots op mezelf op wat ik bereikt heb sinds de scheiding! Ik heb mezelf weer helemaal teruggevonden en dat voelt heel goed!
Mijn dochter heeft dezelfde amandelvormige donkere ogen als ik :-). Het blijkt niet zoveel voor te komen in onze contreien haha.
En vanmiddag ga ik weer laten zien hoe sterk ik ben en hoe graag ik mezelf zie: door nee te zeggen tegen de verkeerde dingen.
Ik moet wel zeggen dat mijn schoonouders nu heel andere mensen zijn! En dat geeft ook een heel leuk gevoel!
Geniet van je zondag!!

Grts Inge
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan