Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, January 14, 2016

Probleemgeval woog op het moment van schrijven 114.00 kg (bmi: 34.42).

Vanochtend niet ontbeten. Weer veelte laat wakker. Het is momenteel ook erg laat, en ik kan niet slapen. Zit in een molen waar ik niet uit kan komen. Na het werk, en eten val ik in slaap. Daardoor kan ik s avonds niet slapen. Vandaag nog in de supermarkt even gekeken naar ontbijtideeën. De goedemorgen drank toch maar niet gekocht omdat ik vind dat er te weinig vezels in zit. Maar 1 gram per 100 gram. Obstipatie ligt bij mij altijd op loer. Kan beter ontbijtkoek nemen. Na het werk een diepvries pizza gegeten bestaand uit 800 calorieën. Op het werk 4 sneetjes brood gegeten met kipfile, pindakaas, selderie salade en kaas. Ook twee kopjes koffie, en een flesje water gedronken. Thuis ook nog een broodje gegeten en een banaan. En als laatste gingen er nog 6 zoute dropjes bij mij in. En oja niet vergeten ook een cupasoep gedronken. Ik hoop dat ik vanaf 1 februari een dag minder mag werken. Daardoor ontstaat er meer tijd om goed eten voor te bereiden. Mijn enkel en pols doen helaas nog steeds zeer. Probeerde op te drukken maar dat ging niet. Fietsen gaat prima. Oja ook nog een glaasje cola light gedronken. Na de pizza kreeg ik veel zin in cola, en dat wilde niet weg gaan.
Wat ik momenteel vooral aan wil werken is er voor zorgen dat ik meer groente eet. Hou van groente. Alleen neem ik er nu nog niet de tijd voor. Thuis aangekomen wil ik snel eten. Benieuwd hoe het morgen gaat. Ik neem amandelen en fruit mee naar mijn werk om te kijken hoe ik mijn hongergevoel dan zal zijn bij thuiskomst.

Onbekend
January 15, 2016 om 01:21
hmmm ontbijten... ik ken het, geen zin geen tijd te laat uit bed... toch moeten we proberen dat wel te blijven doen. het is de motor van heel de dag. ik heb de goedemorgen drank ook een tijdje gedronken, maar had helemaal niet het gevoel dat ik vol zat, na een uur weer honger, geen aanrader dus. waarom eet je geen havermout met yoghurt of zoiets, goede basis voor een hele dag, en werkt super tegen obstipatie. succes!!!!
January 16, 2016 om 15:14
Hoi Buddie!
Goedemorgendrank is perfect als je haast hebt ofzo, maar idd niet erg vullend.
Chiazaden zijn perfect voor de stoelgang. Ik heb zelf een tijdje van die zakjes gehad movicolon maar mijn ervaring met chiazaden door de havermout of yoghurt is dat je al sneller naar t toilet vliegt :) Amandelen zijn wel vullend. Heel veel succes!
Groetjes Famke
March 26, 2016 om 08:23
Alvast fijne Pasen!
April 24, 2016 om 19:30
Hoi Probleemgeval,

Hoe gaat het met je? Problemen zijn er om opgelost te worden.Lieve groetjes,

▂▃▄▅▆▇█▓▒░Kwartjes░▒▓█▇▆▅▄▃▂
May 19, 2016 om 10:26
Hoi
Hoe gaat het met je?
Groetjes Fam
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan