Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, January 15, 2016

Stinkerbell woog op het moment van schrijven 86.20 kg (bmi: 29.14).

Vrijdag 15 januari 2016
Ik heb net iets nieuws gehoord. Wie is er bekend met het HP dieet?
HP betekent Halve Porties dieet.

Ik had nou al zo vaak een dieet geprobeerd dat ik haast moe werd van mezelf. Toch steeds weer aankomen na een tijdje..ook al omdat ik dan juist zo'n trek kreeg in dingen die ik niet mocht hebben.

Ik volg eigenlijk het Mieke Kosters dieet. Dat werkt wel. Ik ben er al 12,5 kilo mee afgevallen. Echter nu ik dit nieuwe HP dieet heb gehoord. Denk ik dat ik dit samen met het Mieke Kosters plan wel kan werken.

Want bij Mieke kosters mag je alles eten maar in minder. Dat geld dus ook voor het HP dieet, dus matigen. Het klinkt simpel. Juist als je dingen niet mag eten werkt dat als een magneet om dat dan juist wel te willen hebben. Heel raar.. Dus het HP dieet helpt daarbij want je mag het wel alleen de helft, waardoor je minder vol zit. En het is zo dat je maag na een tijdje grotere porties ook niet meer lekker toelaat. Dus je zit dan overvol..en dat voelt niet plezierig.Dus als voorbeeld: i.p.v. een hele reep chocola gewoon een halve. Ik neem wel de gewone portie groente, want dat vult lekker en daar groei je echt niet van. Maar met sausjes ga ik ook echt matig worden. Ook eet ik gewoon 1 x in de 14 dagen een bordje friet, maar dan minder en vroeger nam ik een kroket én een frikandel erbij en nu dus een kroket óf een frikandel. Mayonaise neem ik ook nog wel, maar dan echt veel minder. Het zijn kleine dingen misschien, maar het werkt super.

Hopelijk kan ik mensen inspireren met mijn nieuwe vondst. En misschien kunnen mensen mij ook wel inspireren?
Vanaf maandag ga ik hier dus mee van start. (stiekem nu al een beetje om in het ritme te komen).

Wish me luck
:stinkerbell:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan