Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, March 7, 2016

Jbee woog op het moment van schrijven 106.90 kg (bmi: 36.13).

:enthousiast: whohooo.... nog 100gram :jij: te gaan en de eerste 10kg zijn eraf. zit ook weer vocht vast.... omgesteld dat zegt genoeg. ;-) zaterdag heb ik weer een cheating day gehad. zoals ik al eerder zei, eet ik dan niet bij elke maaltijd wat je normaal niet eet. nee heb een kupje eis met caramel gekocht, en je wil niet weten hoe lekker het was. ik denk, als je je af en toe wat lekkers gunnt, dan smaakt het veel beter. gewoon een traktatie. ben geen zoetekouw maar als je net omgesteld bent heb ik er wel behoefte. dus dit kwam goed uit.

soms zit ik wel de twijvelen. kennen jullie zeker. de weegschaal laat niet zien wat je wil zien. dus ben nu ook begonnen de omtrekken te meten, schrok er nog al van... maar ja. mijn overgewicht is overal goed verdeeld en ik val dan ook overal af behalve bij de borst. dus ik merk wel de cm die er smelten ook zie je dat niet altijd op de weegschaal. misschien ga ik toch een week weer 100% eiwitt doen om weer een nieuwe boost te geven. dat ik weer in de keto phase kom.

zo genoeg babbbbbbbel... ik wens jullie een fijne week. de lente komt er langzaam maar zeker aan! :groetjes2:

:succesbuddies:

Onbekend
March 7, 2016 om 03:42
Oh wat fijn, bijna 10 kilo, jammer van dat ene onsje. Wel lekker dat je af en toe jezelf toestaat iets te eten wat eigenlijk niet "mag". Ik kan dat niet, bij mij is het alles of niets. Maar met power slim mag ik genoeg lekkere tussendoortjes, dus met dit programma heb ik er ook geen behoefte aan. Nou zet hem op deze week! Groetjes Maartje
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan