Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, March 7, 2016

Klaarvoordestrijd woog op het moment van schrijven 98.80 kg (bmi: 33.79).

:halloallemaal:

Zo weer helemaal fit en na een gezellig weekend zoals mijn gewicht waarschijnlijk al verraad ;) is het weer tijd voor een berichtje!

De hoeveelheid die ik af was gevallen na de griep zorgde ervoor dat mijn gewicht de hele week gelijk is gebleven ondanks dat het heel goed ging, maar dat was wel verwacht dus zorgde niet voor een tegenslag zoals jullie misschien verwachtte na te zien dat er weer een kilo bij zit...
Afgelopen weekend kwam mijn vriendinnetje logeren en aangezien we elkaar afgelopen jaar heel weinig hebben gezien en ik haar ivm haar werk in het buitenland ook pas weer aan het eind van het jaar zal zien wilde ik mezelf geen eet-verbod opleggen maar gewoon lekker genieten en we zijn ook heerlijk uit eten geweest! Gisterochtend lekker ontbeten met warme croissants en broodjes, een drankje gedronken, gister ook nog een chippie en lekker gekookt! Of te wel no limits gewoon genieten ;) Dat heb ik gedaan en die kilo was het zeker meer dan waard ;)
vanaf vandaag gaan we gewoon weer de touwtjes aantrekken en we gaan er gewoon voor om weer snel onder die 95 te komen en er noooooit meer boven te komen!

fijne week allemaal!

:baai:


Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan