Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, March 7, 2016

Brenda woog op het moment van schrijven 82.70 kg (bmi: 31.51).

Hai....

En toennnnn ging t weer mis, iets teveel gegeten, te weinig bewogen en op zit weer op 82.5.... Ik kan wel huilen, maar: ik doe het zelf he.... Succesmoment vandaag: had al een koekje in mn hand maar heb m terug in t pak gedaan. Niet lekker genoeg en ik had gewoon trek in avondeten. Dus de bus naar huis gepakt, manlief had roti gemaakt dus daar van genoten en toen nog een halfuur stevig gewandeld. Goed begin van de week. Ik wil echt eind augustus een kilo of 74 wegen... Er is vanaf 13 november nauwelijks iets veranderd en ik weet echt niet meer hoe ik ooit 69 heb kunnen wegen. 80 lukt me nu niet eens.... Deze week wat beter weer voorspelt dus ik wil elke avond t liefst een uur wandelen, liever een uur zelfs. Ik zal echt in beweging moeten komen. Misschien toch maar weer hardlopen, ik weet niet of ik t op kan brengen. Je word er zooooo moe van, haha. Een paar jaar geleden stond ik om 6 uur op om hard te gaan lopen. Het is heel simpel: hoe graag wil je afvallen? Misschien toch niet graag genoeg....

Hele diepe zucht....

Brenda


March 8, 2016, gewijzigd door Brenda op March 8, 2016 om 14:38
wow om 6u opstaan om te hardlopen! dat vraagt toch wel wat van je haha.. maar miss toch weer eens mee beginnen? hihi.. zet m op meid!

hey meis, we zijn weer buddies! 's ochtens zo vroeg hardlopen kan ik denk ik niet meer opbrengen. Maarrrr ben wel net een uur gaan wandelen. Dat iedere avond doen icm mn calorieinname reguleren moet ook resultaat geven. Jij bent weer op gang na een dip zie ik....t blijft lastig he!
Onbekend
March 8, 2016, gewijzigd door Brenda op March 8, 2016 om 14:42
Hi meis..
herkenbaar hoor. Bij mij is het ook niet goed gegaan.
Wat naar dat het even niet lukt. Heb je een idee of je toen iets anders deed? Of zat je in het algemeen lekkerder in je vel?
Er zijn veel factoren.
Zullen we er samen weer voor gaan?

ik heb toen echt enorm "geknald". Iedere dag 5 km hardlopen en (eigenlijk te) weinig eten. Maar wat zag ik er toen goed uit! Ik denk dat ik er niet meer echt in geloof dat ik t weer kan. Dat t een soort droom is die geen werkelijkheid kan worden..... Maar goed deze week 2x bewogen (vandaag een uur gewandeld) We gaan er samen weer voor!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan