Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, March 26, 2016

China1 woog op het moment van schrijven 92.20 kg (bmi: 31.17).

Zo vlak voor de Pasen is het tijd voor een nieuw bericht. Inmiddels is er 16,5 kilo af en daar ben ik super blij mee. Gisteren heb ik twee jurkjes gekocht. En ik moest gewoon nadenken over de maat. Het is inmiddels meer dan 2 maten kleiner. En dat voelt goed.
Eigenlijk wilde ik een jurkje maar omdat we in april op vakantie gaan ben ik toch gezwicht voor een tweede zomerjurkje. Eigenlijk weet ik wel dat het jammer is als ze me straks weer te groot zijn. Want dat gaat gebeuren. Ik zit in zo'n goede flow dat de rest van de kilo's tot mijn streefgewicht er echt wel af gaan.

Vandaag of maandag ga ik het weekje vakantie in april boeken. We willen naar de zon. Wat het wordt laat ik nog wel weten. Heerlijk lijkt me dat even een week helemaal warm worden in het zonnetje en lekker buiten zijn.

Morgen, eerste Paasdag, komt mijn familie lunchen. Dus vandaag maar boodschappen inslaan. Het is altijd super gezellig als ze komen. En als ze weer vertrekken ( het zijn 17 volwassenen en drie kleintjes) is het meestal alsof er een bom is ingeslagen. Maar dat hebben we ervoor over.

Ik wens iedereen een fijne Pasen
:pasen02:

March 27, 2016, gewijzigd door China1 op March 27, 2016 om 14:02
Vakantie geboekt. Weekje Tenerife, naar de zon. Heerlijk genieten van de zon. We gaan over 20 dagen. Dus nog op zoek naar een passend badpak of tanktini want alles wat ik heb is te groot. Hihihi. Beter dan te klein.
March 30, 2016 om 04:41
Hoi China,

Wat een goede berichten. En wat lekker dat je geboekt hebt. Heerlijk idee dat alles te groot is, lekker nieuwe spullen kopen!

Je berichtje met de vraag of ik toch niet op gaf... nee, dat niet. Maar het was de afgelopen weken niet makkelijk. Er zitten weer 3 kilo's aan helaas. We gaan wel weer verder vol goede moed.
Succes!
Onbekend
March 30, 2016, gewijzigd door China1 op April 1, 2016 om 04:28
Wat heerlijk!! Ik ben ook al 3x op tenerife geweest, wij willen zelf misschien in oktober weer gaan, gewoon lekker relaxen en genieten van het mooie weer!!

2 maten kleiner!! Wow!! Dat is echt veel, het moet je toch een geweldig gevoel geven!!!

Ga zo door!!!

:cvm3005:

Voor ons de eerste keer Tenerife. Heb je nog een leuke tip. Wij gaan naar GRAN MELIA PALACIO DE IS in Alcala. We gaan 7 dagen. We gaan in elk geval relaxen op het strand en bij het zwembad.
Maar ik neem wel sportkleding mee. Stel je voor dat ik naar de fitness zou willen. hihihi
March 31, 2016 om 11:11
fijn dat je wat leuks hebt geboekt!
Heerlijk genieten en inderdaad helemaal lekker warm worden.

Ik geef het niet op hoor maar die 100 lijkt een soort magisch getal!
dank dat je me bent gaan volgen, gezellig!

groetjes, Qneel
Onbekend
April 2, 2016, gewijzigd door China1 op April 2, 2016 om 13:38
Wij gaan altijd naar het noorden. Puerto de la Cruz, is een oud stadje, erg mooi en gezellig. Ga de Teide op, dat is schitterend!! Rond rijden op het eiland, er zijn overal prachtige plekjes waar je lekker kunt genieten van een hapje en drankje. Je hoeft je er echt niet te vervelen.

:cvm3005:

Dank je wel
April 6, 2016 om 06:28
Hoi China,
Je hebt gelijk, het voelt ook als een strijd!
En met je voorbeeld van 2 jaar terug koolhydraatarm afgevallen, dat voorbeeld heb ik van 5 jaar terug. Ik viel moeiteloos 16 kilo af in een aantal maanden. En nu kan ik het niet meer :(
Mijn lichaam reageert heel erg op suikers helaas, dus afvallen met minder kcal gaat heel langzaam op de een of andere manier.
Een voorbeeld: ik eet 1800 kcal waarvan minder dan 80 gram koolhydraten dan val ik af. Maar als ik 1500 kcal eet waarvan 150 gram koolhydraten, dan val ik vrijwel niets af en als het tegenzit kom ik aan.

Sporten/meer bewegen doe ik nu regelmatig en ik merk dat dat wel het extra zetje geeft.
Het voelt gewoon allemaal even als een flinke dip!

Bij jou gaat het lekker door zo te zien!!
Onbekend
April 7, 2016, gewijzigd door China1 op April 7, 2016 om 09:20
Je hebt weer een dalende lijn zo te zien, goed hoor!! Je weet je altijd goed te herpakken na een "tegenvaller" knap hoor!!

Ga zo door!! Dat je nog slanker naar tenerife kunt!!

:cvm3005:

Ik ga mijn best doen.
Onbekend
April 8, 2016 om 04:46
Dank je wel voor je leuke bericht. Ik heb mijzelf niet getrakteerd, ik wil mezelf trakteren op een airfryer als ik 10 kilo kwijt ben, vind hem wel duur maar bij de weightwatchers krijg ik veel leuke en lekkere tips om hem te gebruiken. Mijn moeder heeft er ook een en ze zweert erbij.

Dus nog even wachten!! hahaha

Fijn weekend!!

:cvm3005:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan