Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, April 17, 2016

Angela1974 woog op het moment van schrijven 85.00 kg (bmi: 28.40).

Daar was ik weer ! Nieuwe energie na n paar dagen niet zo'n best gevoel. Ik was even bang dat ik een terugval had ! En dat leverde weer extra spanning op. Tot overgevens toe. Ik heb dat gevoel 4 jaar lang iedere dag gehad...dus ik herkende t meteen. Ik werd dinsdag woensdag en donderdag met dat rotgevoel wakker. Hyperventilatie en energiepeil 0. Rustig aan gedaan en me wel wat laten gaan met eten. En proberen mn ritme vast te houden. En met hulp van n vriendin en zus kwam ik hier weer doorheen. Vrijdag was t weer weg !

Sinds vrijdag weer heel goed bezig met eten en bewegen. Ik heb me voorgenomen om met ingang van vrijdag 70 dagen (das 10 weken) heel streng te zijn met ongezond eten en drinken. Ik wil deze zomer echt weer in mn oude kleding passen ! Maar ik zorg er wel voor dat ik lekker eet wat ik mag eten. Gezonde dingen met ook wat hartigs (noten en kaas) erbij maar netjes met de keukenweegschaal. Zolang ik met aandacht met mijn eten bezig ben, gaat t goed. Het geeft me ook afleiding en een focus om niet extreem gespannen te worden. Dus n win win situatie. Met daarbij lekker veel wandelen en hardlopen ! Ik weeg me nu ook minder. Niet meer elke dag. Mijn doel is niet n bepaald gewicht: maar t gewicht dat past bij deze gezonde levensstijl.

Fijne zondag allemaal !

April 17, 2016 om 11:49
Oh, hyperventilatie is zo vervelend. Weet je zelf, waarvan je zo gespannen wordt? Leg jezelf niet te hoge eisen op, want dat kan zo'n hyperventilatieaanval ook weer uitlokken. Lekker wandelen en hardlopen, inspanning en daarna ontspanning. Heel goed. Niet elke dag op de weegschaal. Ook super goed Angela.Lieve groetjes,

▂▃▅▆▇█ K █ w █ a █ r █ t █ j █ e █ s █▇▆▅▃▂
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan