Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, May 9, 2016

WilletjeNu woog op het moment van schrijven 90.20 kg (bmi: 31.96).

Goedenavond!!

Ik ben de dag begonnen met een lekker lesje X-CO. :mollie3:Het luie zweet van het afgelopen weekend eraf. En ja. voor morgen staat er op de planning dat ik ga hardlopen. :hardlopen:Nou ja, hardlopen, joggen in mijn geval. Rustig aan, maar net wat harder dan lopen..... Ik ga zo evi weer op mijn telefoon zetten, en zodra man en zoon de deur uit zijn om half 8 trek ik mijn schoenen aan en ga ff een rondje. kijken of het nog lukt.

:brocolli:Vandaag weer gewoon goed bezig qua eten. Geen verleidingen meer in huis....dat scheelt enorm. Van mijn zoontje thee gehad voor Moederdag (van zijn zakgeld gekocht) dus ik moest verplicht alle smaken proeven, lekker wat vocht binnen dus. En nu.....nu zit ik op de bank te bedenken dat ik eigenlijk best zou willen sporten. soms kan ik best raar zijn.... maar dat is ergens diep van binnen toch die oude sportieve ikke. Aan de andere kant, waarom niet nog een rondje wandelen..... 't is tenslotte heerlijk weer!:zon2: Ik ga er nog even voor! Groetjes!

May 10, 2016 om 02:08
Beste willetjenu,
Meld je gerust aan bij de club min 30 kg . Jij past goed bij de club met je achtergrond.

Groetjes appelperzik
May 10, 2016, gewijzigd door Mysterious op May 10, 2016 om 08:07
Wat goed dat je aan het hardlopen gegaan bent!! Knap hoor!
Hoe ging dat gisteravond? Je hebt er vast een voldaan gevoel van.
Ik ben er vorig jaar ook achter gekomen dat mijn schildklier te traag werkt en ik krijg er ook medicijnen voor. Het was voor mij wel een openbaring. Daar waar anderen niet tot nauwelijks aankomen na een feestje, kom ik echt aan. Ook moet ik 10x harder werken om die kilo's er weer vanaf te krijgen. Net zoals jij wilde ik eerst mijn schildklierwaardes weer op pijl krijgen voordat ik begonnen ben met afslanken. Het is natuurlijk niet allemaal te wijten aan mijn schildklier dat ik te zwaar ben, maar het werkt zeker mee. Nu zijn er voor mij ook geen excuusjes meer, dus we gaan ervoor!!
En zo te zien gaat het supergoed bij jou, waanzinnig!!
Heel veel succes en ik volg je!
Liefs Suus
:pooh2:
Ps. ik zit ook nog maar net bij de club "Minimaal 30 kilo afvallen!" lijkt me leuk als je daar ook bij komt! Het geeft nog eens een extra stimulans om je gewicht door te geven en informatie met buddy's te delen.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan