Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, May 12, 2016

NieuweDag woog op het moment van schrijven 79.00 kg (bmi: 26.40).

Ondertussen 13,5 week zwanger.
De misselijkheid is een stuk afgenomen, hoe wel ik me niet altijd even lekker voel en soms nog moet overgeven. Dan valt het eten niet zo lekker, ben ik moe, heb ik het te warm, dat soort combinaties.

Tot nu toe zo'n 2 a 2,5 kg aangekomen, wat heel netjes en normaal is blijkbaar. Borsten zijn gegroeit, buik (darmen) is opgezet en heel langzaam komt mijn zwangere buikje zichtbaar.

Eten gaat niet altijd goed. Complexe smaken of veel smaken door elkaar kan ik niet goed handelen. Het is iedere dag weer zoeken. Wat de ene dag werkt, faalt de dag erna.gezond eten is vaak moeilijk, maar ik doe mijn best. Zo lang er energie binnenkomt en ik mijn vitaminen slik, komt dat vast goed.
Dan maar vaker brood met kaas, beter dan niks of beter dan slechte dingen.

Hopelijk ben ik met 20 weken maximaal 4 kg aangekomen, dat zou netjes zijn, maar nogsteeds binnen de curve van wat moet en wat mag!

May 12, 2016, gewijzigd door Kwartjes op May 12, 2016 om 10:48

Gefeliciteerd met je zwangerschap. Wat leuk joh! Fijn dat de misselijkheid zo goed als over is. Je kunt niet meer dan je best doen.Lieve groetjes,

▂▃▅▆▇█ K █ w █ a █ r █ t █ j █ e █ s █▇▆▅▃▂
May 28, 2016 om 09:24
Dank je wel! :D
May 28, 2016 om 09:48
Graag gedaan. Gaat het goed met je?

NieuweDag.

Lieve groetjes,

♥♫•❤•.❀•.Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Kwartjes Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ.•❀.•❤•♫♥
May 28, 2016 om 16:46
Het gaat steeds beter, sinds 2 dagen ook niet meer zo moe gelukkig! Gewicht neemt nu wel toe, psychisch is dat wel wat naar, heb nog nooit boven de 80 gewogen, maar ik blijf mezelf voorhouden dat het mijn buik is, en dat geeft wat rust ;)

Fijn weekend!
May 29, 2016, gewijzigd door Kwartjes op May 29, 2016 om 07:41
Heel fijn dat je niet meer zo moe bent. Je komt aan door dat lieve, mooie, kleine wondertje dat in je groeit. Maak je niet ongerust lieverd. Als jij het kindje in je armen hebt, ben je alles vergeten en de rijkste mama op aarde. Dit is wel zo mooi. Ik blijf je volgen, ook als de zwangerschapskilo's er weer af moeten. Nu genieten van je zwangerschap. Dikke knuffel.Lieve groetjes,

▂▃▄▅▆▇█▓▒░Kwartjes░▒▓█▇▆▅▄▃▂
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan