Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, May 14, 2016

Jbee woog op het moment van schrijven 102.00 kg (bmi: 34.48).

hallo lieve buddies

ja ik leef nog ;-) soms ben ik al het online zijn zat. maar ik zal even kort samenvatten. de afgelopen weken ben ik nauwlijks wat kwijt geraakt. heb ook mijn arts opgezocht omdat mij het eten niet meer bevalt. als je vooral proteine rijk gaat eten dan word je ineesn vis eieren etc beu. wat gebeurt er? je eet te weinig en de lichaam doet nix meer. hij heeft mij toch aanbevolen om het met eiwitt shakes te proberen tot ik weer trek krijg in de andere eiwitt producten. wat doe ik nou?

ochtend 1 shake plus schaaltje griekse yoghurt of magere kwark
lunch 1 shake plus ca 400gr rauwkost van tomatjes, wortelen, komkommer, radijs, paprika, koolrabi
tussendoor schaaltje griekse yoghurt of magere kwark of wat grookte kip
acvond ca 400gr warme groenten de ene dag met wat vlees erbij of met wat gesmolten kaas
tussendoor schaaltje yoghurt of wat bessen, aardbijen of watermeloen.

wat ik nu ook sinds maandag doe is een teadox = detox met thee voor 28 dagen. beetje lux maar het doet me goed. ik drink nog maar 1 koffie per dag en de thee geeft een boost :-)

nou lieverds, dat was het weer, fijn weekend!

May 15, 2016 om 01:35
Hoi hoi... veel succes met de shakes en de thee . Waar heb je die thee vandaan dan?
Ik zit op het moment ook aan de shakes 2x pd omdat het echt niet opschiet bij mij......
ik wil eigenlijk echt wat minder buik straks met die bruiloft in juni. (En kont ook :--) )
Ik ga zo eerst maar sporten..... Wil nu 3x pw proberen.....er is echt veel werk aan de winkel ;)
Fijne pinksteren lieve Jill xxx
May 15, 2016 om 04:05
Ik maakte vorig jaar hetzelfde mee. Ik ging ook meer proteïnen eten om af te vallen. Ik eet vegetarisch en walgde uiteindelijk van de kwark. Daardoor heb ik er de brui aan gegeven en ben ik de verloren 9 kilo weer aangekomen. Stom, stom, stom! Ik zoek nu naar een modus om wel eiwitrijk te eten (want het vult enorm en je hebt echt geen honger bij het afvallen, integendeel, ik voelde me de hele dag vol) maar dan met producten die me niet tegenstaan.
Veel succes, Jill!
May 16, 2016 om 08:55
Ik herken het wel. Fijn dat je nu een alternatief hebt gekregen van de arts. Dikkerdje dap, misschien kan je eens kijken naar Yvonne Lemmers en grip op koolhydraten. Momenteel eet ik al een paar maanden volgens Grip op Koolhydraten en dan eet je een uur per dag wel min of meer gewoon. Dat is voor mij echt zooooooo lekker. Eet s avonds gewoon met de pot mee. Ik miste namelijk fruit heel erg en nu eet ik dat wel, maar dan alleen in mijn koolhydraatuurtje. Ik denk maar steeds dat ik dit in feite mijn hele leven zal moeten blijven doen want als ik weer ga doen wat ik deed kom ik geheid weer aan. En echt dat wil ik niet meer, ik voel me veel beter. En bij deze manier van eten denk ik dat dat misschien wel gaat lukken. Mijn nicht is er nu 15 kilo mee kwijt, tante 12, moeder 9 en ik, echt de slak van het stel haha,....ook bijna negen. Mijn tante, nicht en moeder deden het en ik ben overgestapt van paleo naar dit. Nou ja.....voor wat t waard is :)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan