Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, May 14, 2016

WilletjeNu woog op het moment van schrijven 90.10 kg (bmi: 31.92).

Lekker lang weekend....

Vanmorgen nog een keer op de weegschaal gaan staan. Dat gewicht noteer ik hier niet officieel, want op vrijdag is mijn weegdag. Maar vanmorgen zat ik heerlijk onder die 90! 89,6!!! Wat een blij gevoel!

Voor de pinksteren een heerlijk appeltaartje gemaakt, maar die kan ik wel weerstaan. Ik geniet al van de baklucht, en gelukkig wordt je daar niet dik van!

Wat jammer dat het nu weer zo fris is buiten zeg! Staan blauwbekken net bij de manege, mijn zoontje moest rijden, en juf had besloten dat het wel in de buitenbak kon. Als je te paard zit is dat heerlijk, maar als publiek was het erg koud! Nog niet durven zeggen tegen de eigenaresse, maar ik heb besloten dat als ik 80 weeg, ik ook ga paardrijden. Het is altijd een wens geweest van me, maar als kind vonden mijn ouders dat helemaal niets. Nu heeft mijn zoon deze liefde van mij, en ben ik al bijna een jaar lang iedere week op de manege, en heerlijk dat ik het er vind. Maar met 100 kg ga ik niet op een paard zitten. (mijn idee hoor, wellicht rijden jullie wel met dat gewicht) Ik zag mezelf al met mijn plompe lichaam heerlijk onelegant zo'n paard met een trapje bestijgen. Maar nu ik een dalend gewicht heb, hoop ik dat ik vanaf juli ofzo, ook kan gaan rijden.
Verder weet niemand dat als mijn zoon alleen, t.z.t bij de 80 kg is het vroeg zat!

Fijn weekend allemaal!!!

:eenfijnweekend:


Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan