Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, May 18, 2016

Dontletmedown woog op het moment van schrijven 105.00 kg (bmi: 34.29).

Ik ben er zo klaar mee en zo klaar voor! Klaar met mijn oude leven, van me diep ongelukkig voelen. Mezelf ontzettend veel ontzeggen omdat ik mezelf te dik vind. Mezelf nergens de moeite waard voor vinden. Een relatie, een leuke baan, mooie kleding, leuke sociale contacten etc. Ik ben klaar voor mijn nieuwe leven, het zal niet makkelijk zijn maar het is de enige manier waarop ik mezelf kan zijn en gelukkig word. Gezond leven; ik voel me er fit, lekker en gelukkig door. Dat is de sleutel. Dat is wat ik ga doen, en ik laat me door niets en niemand weerhouden. Zeker niet door mezelf.

Zaterdag ga ik lekker een weekje op vakantie. Ik merk dat ik er echt aan toe ben en dat ik er enorm naar toe heb geleefd. Even helemaal niets moeten en alleen maar doen waar ik zin in heb. Lekker in de zon met een boekje en af en toe een verkoelende duik, heerlijk! Tijdens vakanties heb ik er altijd weinig moeite mee om gezond en gestructureerd te eten dus dat is al een goed begin.
Als ik terug ben van vakantie begin ik die maandag daarna met shakes (Cambridge, heb het al eens eerder gedaan). Ik weet het, niet de allerbeste manier en ik ben er ook geen voorstander van, maar het werkt wel en snel ook! Ik heb het even nodig. Ik ga dat sowieso de eerste zes weken doen. Dan kijk ik even hoe het er voor staat en bepaal ik of ik nog doorga met shakes of dat ik begin met het opbouwen van een gezond eet en beweegpatroon.

De plannen zijn er! Nu ga ik ze waarmaken!

Dat onze dromen uit mogen komen!

Liefs

May 18, 2016, gewijzigd door Kwartjes op May 18, 2016 om 10:07
Hoi Dontletmedown,

Super dat je DE SLEUTEL naar een gezonder leven hebt gevonden. Mijn complimenten. Ga het in kleine stapjes doen bv. 5 kg. Zo blijf je gemotiveerd en het voorkomt teleurstellingen. Ik vind het leuk je te volgen en te steunen in de strijd tegen de overbodige kilootjes.
Van mij krijg je een "bloemetje" om door te zetten en vol te houden. Je WILT het en je KUNT het. Zet 'm op. Toi, toi, toi.

Klik op "Bloemetje".

Bloemetje


Een heel fijne vakantie en geniet ervan.

Lieve groetjes en een

▂▃▅▆▇█ K █ w █ a █ r █ t █ j █ e █ s █▇▆▅▃▂


May 18, 2016 om 12:23
Zet hem op! Thats the spirit, je kunt het!
May 19, 2016 om 01:03
Wat goed van je dat je die knop hebt omgedraaid. Daar begint het uiteindelijk allemaal mee: willen veranderen. En dan onthouden wat bij ons in de sportzaal uithangt: "Some people want things to happen. Others wish for them to happen. You do what it takes to make them happen." Geniet van je vakantie!
May 25, 2016 om 11:26
Hoe gaat het met jou?
Lieve groetjes,

˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”˜
May 28, 2016 om 08:48
Lieve groetjes,

♥♫•❤•.❀•.Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Kwartjes Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ.•❀.•❤•♫♥
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan