Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, May 31, 2016

WilletjeNu woog op het moment van schrijven 87.80 kg (bmi: 31.11).

Wat een waardeloze week zeg! Ik heb gewoon 3 dagen lang het snoepen niet kunnen laten! Chips op, koek op, snoep op......gelijk helemaal uit ketose natuurlijk.....

maar....gelijk gebleven... Vrijdag schrok ik daar toch wel van, ik was vanaf begin april elke week aardig wat kwijt, meestal meer dan 2 kilo per week, minimaal 0,3 ons... Hier baalde ik best van.

Zaterdag hadden wij een verkoopdag, waarbij ik in de organisatie zat, dus ik heb van 's morgens 8.00 tot 's avonds 18.00 gelopen.... op de fiets heen en terug, en alle eetkraampjes vermeden.... Gelijk zat ik weer in mijn oude flow, heerlijk weer, om die mega veel gebruikte moves te zien op mijn telefoon! (sportschool app. ik moest er 3000 deze week, en ik deed er 5300! Vanmorgen weegschaal weer naar beneden.... weer onder een rond cijfer door...geen 88 op de schaal maar 87,9 oke, maar net, maar toch!

gisteren niet wezen sporten, maar vanavond ben ik vrij, dus even een lesje xco doen, en daarna nog even hardlopen. Dat doe ik tegenwoordig op de loopband in de sportschool. Vast niet zo sportief als buiten, maar tot ik een beetje minimale conditie heb, vind ik het een goed alternatief.

Straks komen mijn nieuwe maaltijden weer binnen, op een of andere manier verheug ik me daar altijd op. Aan het einde van twee weken, wordt de keuze natuurlijk steeds minimaler, en straks heb ik weer volop keus. En het is zo lekker!!!! Voornamelijk de tussendoortjes zijn om te smullen! Totaal geen spijt dat ik hier weer aan begonnen ben!

Succes allemaal!!

Groetjes Willeke

May 31, 2016 om 07:46
Weer goed de draad opgepakt. Knap hoor!

Groetjes appelperzik
May 31, 2016 om 08:54
Doorzetten en volhouden hoor Willetje.Lieve groetjes,

▂▃▅▆▇█ K █ w █ a █ r █ t █ j █ e █ s █▇▆▅▃▂
May 31, 2016 om 12:15
Lieve groetjes,

▂▃▄▅▆▇█▓▒░Kwartjes░▒▓█▇▆▅▄▃▂
June 1, 2016 om 09:51
Tjonge ja, als je eenmaal aan het snoepen bent is het altijd zo lastig om het weer op te pakken he :dommie:

Gelukkig heb je het weer goed opgepakt! Veel succes deze week!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan