Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, June 29, 2016

Linneke77 woog op het moment van schrijven 71.90 kg (bmi: 23.21).

Yessss, vandaag onder de 72. Nu 71,9 en dat betekent dat er 18 kilo vanaf is. Mijn einddoel komt in zicht!!!

June 29, 2016 om 09:23
Keurig Linneke.Lieve groetjes,

˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”˜
June 30, 2016 om 03:30
Fijne donderdag!!
June 30, 2016 om 07:30Linneke.

Dikke knufff en lieve groetjes,

˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”˜
July 5, 2016 om 16:01
Leuk buddy te zijn.

Gr mieloveke
July 5, 2016 om 16:46
Heel leuk!!
Onbekend
July 26, 2016 om 04:05
Hoi Linneke, leuk dat je mij gaat volgen en dat we nu buddy's zijn! Jij bent al lekker wat kilo's kwijt zeg. Heel knap!! Leuk dat je ook kinderen hebt. Ik ben moeder van een tweeling van 10.
Voor jou de laatste loodjes, zet 'm op hoor!
:groetjesvanmij:
July 26, 2016 om 04:36
Hoi Vlinders, ja heel erg leuk. We zijn goed bezig. Klopt, ik heb een zoontje van bijna 11 jaar en een dochtertje van 8 jaar. En jij, 2 jongens/2 meisjes of ook beide?
Ben nu zo'n 18,5 kilo kwijt. In november vorig jaar is bij mij de knop omgegaan. Veel meer water drinken, letten op de voeding (en dan met name de suikers) en meer sporten. Doe nu twee keer in de week Zumba Fitness en daarbij fiets ik nog geregeld thuis op de hometrainer. Nu met dit warme weer wel wat minder hihi. Ben echt heel blij dat die kilootjes eraf zijn, voel me veel beter!. Jij sinds deze week hier op Valtaf.nl? Heel veel succes dat gaat je zeker lukken!!
Onbekend
July 26, 2016 om 09:49
Hey Linneke, ja ik ben sinds gisteren hier actief. Nu nog heel enthousiast natuurlijk. Ik hoop dat het zo blijft! Ik heb ook een jongen en een meisje. Ze hebben nu lekker vakantie dus ze zijn lekker met elkaar aan het spelen en zwemmen. We zijn zondag teruggekomen van vakantie dus ik ben deze dagen vooral nog druk met opruimen en wassen/strijken.
Wat goed dat bij jou de knop om is! En dan ook echt om! Ik snap dat je je nu veel beter voelt. Heerlijk hoor, echt genieten!
Ik hoop dat ik over 9 maanden ook zoveel kwijt ben, lijkt me fijn!
Zet 'm op hoor, de laatste loodjes!:succes:
July 26, 2016 om 13:09
Hoi hoi hier hebben de kids sinds deze week ook vakantie. Echt heerlijk. Ja ik voel me een heel stuk beter met die 18,5 kilo minder. Is ook heel leuk om nu overal complimentjes te krijgen dat ik er goed uitzie hihi. Maar ik heb het echt voor mezelf gedaan en voel me nu een stuk energieker. Doe je ook iets van sport erbij? Heel veel succes en we volgen elkaar hier!!
:veelsucces:
Onbekend
July 27, 2016 om 04:26
Hey Linneke,
Dat snap ik, dat het leuk is om complimentjes te ontvangen! Dat geeft ook weer energie om door te gaan toch? Maar net wat je zegt, uiteindelijk doe je het voor jezelf. Dat is het allerbelangrijkste!!
Ik sport op het moment nog niet. Als ik onder de 90 kilo zit wil ik weer gaan hardlopen. Dat heb ik een hele tijd gedaan en vond ik erg fijn. Ik krijg nu hele dikke enkels en pijn in mijn knieen als ik met dit gewicht dat ga doen, ik denk een beetje te belastend.
Ik ben niet zo'n sportschool mens (binnen vind ik niet fijn). Op dit moment ben ik vooral bewust bezig met in beweging blijven. Dus ik ben gisteravond na het eten even gaan wandelen. En s'middags heb ik de haagesnoeid in de tuin. Ik zorg dat ik net even voel dat het me wat moeite kost. Ik fiets net wat harder naar het dorp om boodschappen te doen. Zo probeer ik het een beetje op te bouwen.
Jij bent al lekker aan het sporten als ik het zo lees! En zijn het dingen die je zo leuk vindt dat je ze ook goed kan volhouden? Als je gesport hebt heb ik ook weer meer energie he?
Fijne dag vandaag!
:rozebloemen:

July 27, 2016 om 04:57
ja klopt dat geeft heel veel energie om door te gaan. Nog 4 ons en dan ben ik 19 kilo kwijt. Merk wel dat het nu een stuk langzamer gaat als in het begin maar dat is ook logisch. Heb volgens de BMI een gezond gewicht en je lichaam houdt dat dan ook vast he? Maar het liefst zou ik een 6 als eerste cijfer op de weegschaal willen zien haha.
Ja sinds maart doe ik nu Zumba Fitness (voorheen gewoon Zumba) en dat is zo ontzettend leuk. Had nooit gedacht dat ik sporten nog zo leuk zou vinden. Nu is vakantietijd en is maar 1 keer per week Zumba normaal doe ik het 2 keer. Kom altijd kletsnat naar buiten en dat moet ik hebben hihi.
Jij bent ook goed bezig dat je het langzaam opbouwt, dan kom je er ook wel!!
Fijne dag vandaag!!
:bye:
Onbekend
July 28, 2016 om 03:45
Het is logisch toch dat het afvallen nu wat langzamer gaat. In rust schijn je ook minder te verbranden omdat je lijf gewoon al minder energie nodig heeft omdat het minder zwaar is heb ik ergens gelezen.
Ik ben eerder ruim 35 kilo afgevallen, daar heb ik 3 jaar over gedaan overigens hoor. Dus langzaam aan. Toen ging het bij mij in het begin ook heel vlot en de laatste kilo's heel traag.
Ik snap wat je zegt over de "6" op de weegschaal. Dat had ik toen ook. Dat is gewoon psychisch he? Dat voelt zo lekker.
Wat heerlijk dat je een sport gevonden hebt die bij je past. Dat is zo belangrijk! Lekker van genieten.
Nu heb ik net gelezen dat je heel goed op weg bent om onder die 70 te komen... lekker zo doorgaan!
:01fijnedag:
July 28, 2016, gewijzigd door Kwartjes op July 28, 2016 om 06:41
Hoi Linneke,

Knap hoor om al bijna 19 kg kwijt te zijn. Met de Zumba Fitness zijn die 400 gram er ook zo af. Het is erg intensief.▂▃▅▆▇█ K █ w █ a █ r █ t █ j █ e █ s █▇▆▅▃▂
July 28, 2016 om 07:09
dank jullie wel allemaal!! Geeft me weer een boost om verder te gaan! @Vlinder 76, wat knap dat je al eens eerder 35 kilo bent afgevallen. Boh wat veel. Maar ik weet zeker dat het je nu ook gaat lukken. Hoef inderdaad ook niet zo snel te gaan. En ja die 6 is idd psychisch haha, dan wil je dat zo graag he! hihi.
Fijne dag allemaal:vrienden01:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan