Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, July 5, 2016

Jbee woog op het moment van schrijven 98.00 kg (bmi: 33.13).

balen balen balen... ipv dat het naar beneden gaat, gaat het weer omhoog. ik denk dat komt dan wel door mijn workouts? weer spieren opbowen? en nog steeds vocht vast. wat een gedonder soms, met die weegschaal. nog even dan ben ik er 2 weken vanaf dan heb ik geen weeschaal. misschien ook even beter zo. vandaag bij mijn kettlebell workout ook nog beginner burpees bijgesloten. WOW wat is dat zwar!!!! er stond 4x 10 keer met 30 sec. pauze... nauw 20 zijn gelukt. moet wel een matje aanschaffen want de laminaat is erg glattttttt LOL wat doen julle aan sport? ik heb gekozen thuis te sporten naast fiestsen en lopen. dat bevalt mij toch het beste. het liefst s'ochtends. fijne dag jullie

July 5, 2016 om 09:55
Aaaaaaaaaah wat balen zeg ! Maar ze zeggen wel altijd dat spieren zwaarder wegen dan vet he. En hopelijk verlies je dan wel centimeters? ??? Te vaak wegen is idd niet goed denk ik. ....
Fijn dat je thuis kan sporten ik ga naar de fitness maar dan liefst een groeples Xcore of bbb zijn favoriet. Het liefst 2x per week maar door de druktes enz was ik 3 weken niet geweest afgelopen zaterdag wel bbb gedaan dat was ook goed te voelen zondag en maandag.
Eigenlijk wil ik ook nog baantjes zwemmen maar daar vind ik ook vaak geen tijd voor...... *oeps
maar ja.... uitendelijk komt het goed met ons en met jou helemaal Jill :)
Liefs xx
July 6, 2016 om 05:45
Spieren wegen inderdd zwaarder dan vet.. dus daar zou het verschil in kunnen zitten.
merk je niet of je kleding wijder gaat zitten?

Ik doe bar weinig aan sport vw een wihpless maar ik loop regelmatig op de loopband (thuis) en probeer zoveel mogelijk trappen te lopen, met de honden te wandelen.. auto te laten staan etc ;)
August 8, 2016 om 04:47
Hoe gaat het? Ik gisteren terug van vakantie gekomen en een kilo erbij, dat valt niet tegen. Nu weer doorgaan. Goed begonnen met een eitje en komkommer een plak ham. Kijken of ik misschien ook wat vocht vasthoudt na alle koolhydraten in Spanje en Frankrijk. Ben benieuwd of het je gelukt is toch weer te zakken. Ik zag laatst een foto van iemand die was aangekomen maar zag er echt bizar veel slanker uit. Vet is inderdaad echt veel lichter dan spieren. Dus don't worry....misschien kan je je omvang opmeten? Dan zie je of dat klopt. Ik vind meten altijd wel een gedoe want je meet steeds een stukje ergens anders en hoe hou je je buik als je dat doet dus ik hou het bij de weegschaal haha. Sporten doe ik te weinig, en als ik het doe thuis met de Wii of Nederland beweegt. En ik wandel soms een stukje.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan