Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, July 5, 2016

Bernadette1965 woog op het moment van schrijven 82.60 kg (bmi: 26.97).

En weer drie onsjes eraf! Ik ga goed! :-) ik ben wel heel consequent in weinig koolhydraten eten, af en toe kom ik er niet onderuit, maar dan probeer ik slimme keuzes te maken. En nooit neem ik dingen als snoep, dropjes of chocola. Ik weet dat pure chocola wel kan, maar ik doe het niet, want ook dat eet ik niet in stukjes maar in repen. Zodra ik wat meer koolhydraten binnen heb gekregen heb ik weer lekkere trek, ik negeer dat en zorg dat ik vet en eiwitten binnen krijg, en gek genoeg verdwijnt de trek vanzelf. Bijzonder hoor. Ik eet echt flinke hoeveelheden! En tussendoortjes probeer ik ook te laten, gewoon drie goede maaltijden per dag en verder niet, ok in het weekeind een glaasje rode wijn.

July 5, 2016, gewijzigd door Kwartjes op July 5, 2016 om 14:40
Hoi Bernadette,

Elk onsje is er één. Blijf fijn zo doorgaan. Eiwitten geven je een vol gevoel. En als je van chocolade/meer koolhydraten lekkere trek krijgt, zou ik het ook niet nemen.
Lieve groetjes,

˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”˜
July 9, 2016 om 13:51
gooedzo ik probeer het ook met zo minmogelijk koolhydraten te doen. Ik mis wel de zoete frisdranken, maar blijf het nog volhouden met flesjes koud water en thee,
succes deze week
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan