Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, September 26, 2016

Emiliy woog op het moment van schrijven 65.20 kg (bmi: 23.10).

Maar weer eens een nieuw doel geformuleerd en streefdatum. Men moet toch blijven streven. niet waar... Het houd je toch wel wat scherper. De streefdatum heeft te maken met een run die ik dan wil gaan doen, in februari. Het loopt een stuk lichter als je een paar kilo lichter weegt! Anders moet je allemaal 'pakjes boter' met je meetillen, stel ik me altijd plastisch voor.:DD: Ook goed om weer een trainingsdoel te hebben voor het hardlopen (joggen). Helaas komt het er de laatste maanden vaak niet vaker van dat één keer per week. Dat is echt te weinig en ik wil proberen om er minimaal twee keer en liefst drie keer per week van te maken. Echter, de hielspoor is nog steeds niet weg, dus die kan ook roet in het eten gooien.

Onbekend
September 26, 2016 om 08:15
Balen zeg van je hielspoor! Is hardlopen dan wel zo verstandig?

En eigenlijk heb jij een keurig bmi he! Ik ben er jaloers op. Maar ik begrijp wel dat je er een paar kilo van af wil hoor. Hoe ga je het nu aanpakken?
September 26, 2016 om 08:16
Vervelend dat de hielspoor nog niet over is Emiliy. Super dat je mee gaat doen aan de run in februari. Daarvoor moet je wel trainen, maar als het moeilijk gaat met die hielspoor.....Lieve groetjes,

▂▃▄▅▆▇█▓Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ▒░ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ•❤•Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ♫Kwartjes♫Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ•❤•Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ░▒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ▓█▇▆▅▄▃▂
September 26, 2016 om 14:32
Hielspoor duurt erg lang en ik kan het weten probeer de pijn een plaatsje te geven want pijn went.
Bij mij is het over in mijn linkervoet maar nu begint rechts de pijn is veel minder dus ik probeer gewoon te blijven hardlopen
Succes Emiliy
September 27, 2016, gewijzigd door Kwartjes op November 13, 2016 om 12:17
Hoi Emiliy,

Je hebt de run al twee keer gelopen. Knap hoor. Rustig aan beginnen met trainen.Lieve groetjes,

▂▃▄▅▆▇█▓▒░Kwartjes░▒▓█▇▆▅▄▃▂
September 30, 2016, gewijzigd door JaneDoe op September 30, 2016 om 07:47
Je vroeg in mijn dagboek of mijn nieuwe etensstijl mijn gewicht liet dalen. Nou dat is inderdaad zo. Ik ben nooit echt te zwaar geweest maar ikzelf vond dat ik toch wel 5 kilo minder mocht wegen. Dit heb ik jarenlang geprobeerd met minder eten, diëten, pillen, poedertjes en ga zo maar door.
3 jaar geleden begonnen met hardlopen want alle hardlopers zijn dun, toch? Maar helaas werkte zelfs dat niet voor mij. Wel een goede conditie ervoor terug gekregen.

Op 20 mei van dit jaar zag ik de uitzending van Vleesverlangen en heb ik meegedaan om een maand geen vlees te eten. En dat ging heel goed. Het komt dan ook omdat ik dan ook geen frikandellen meer eet op een vrijdag, onze frietdag. Ik ben wel vleesvervangers gaan halen maar dat eet ik niet meer iedere dag nu. En ipv melk drink ik ongezoete amandeldrank.

Dus ik kan zeggen dat het me eindelijk gelukt is om 5 kilo af te vallen door geen vlees meer te eten en geen melk meer te drinken. Zelfs mijn vetpercentage gaat omlaag en dat is eigenlijk waar ik zo'n hekel aan had.
Eigenlijk dus heel simpel vind ik zelf.
En hardlopen doe ik nog steeds.
October 28, 2016 om 06:09
Klikbare tekst.

Wintertijd, een uurtje langer slapen.Lieve groetjes,

✿¸.•❤•.❀•. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ✿Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Kwartjes Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ✿Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ .•❀.•❤•.¸✿
Onbekend
October 30, 2016 om 07:12
Hoe gaat het nu met je? Schrijf je weer een keer een nieuw dagboekbericht?
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan