Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, September 26, 2016

Klaarvoordestrijd woog op het moment van schrijven 98.20 kg (bmi: 33.58).

Het weekend ging helaas niet zo goed... Veel te veel verleidingen en zaterdagavond ben ik heerlijk (dat dan weer wel) met mijn man uit eten geweest in een tapas-restaurant... Er zit dus wel weer wat aan, maar dan nog is de score -600 gram na 1 week dus er is wel nog iets af ;) Afgelopen donderdag onverwachts nog even een uurtje gezwommen was erg lang geleden maar wel weer erg lekker!
Voor deze week staat er weinig op de planning ik wil me weer wat meer gaan verdiepen in het e-nummer vrij eten en wil toch weer proberen een maaltijd te gaan bereiden zonder pakjes...
In het verleden heb ik wel eens bananenbrood gebakken deze vroor ik dan in en nam ik als ontbijt of tussendoortje ik denk dat ik dit brood nog maar eens moet gaan bakken, maar ik weet nog niet of dat ook deze week gaat gebeuren want de kledingkasten moeten ook weer nodig opgeruimd ;)

Morgenavond weer lekker sporten vorige week kon ik niet dus ben benieuwd hoe het nu gaat!

Fijne week allemaal!

:knuffel2:

Onbekend
September 26, 2016, gewijzigd door Klaarvoordestrijd op September 27, 2016 om 02:48
Heb jij ook kookboeken met recepten zonder e-nummers etc? Ik heb namelijk een hele kast vol. Zo fijn is dat! Lekker koken is ook mijn hobby, dat dan weer wel. Een bananencake maak ik ook regelmatig. Zo lekker!! Maar ik eet dan vaak juist een plakje als tussendoor.

:bloemen2:

Nee kookboeken heb ik (nog) niet ik ben me net wat aan het inlezen dus zoek recepten op internet. Ik ben geen makkelijke eter dus gok dat een kookboek voor mij niet uit kan omdat ik er dan te weinig recepten uit haal... maar wie weet als t e-nummer vrij eten bevalt dat ik dan later toch een boek aanschaf...
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan