Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, September 28, 2016

Poeshka woog op het moment van schrijven 83.90 kg (bmi: 32.77).

Sinds vorige week de stappenteller op mijn telefoon geactiveerd omdat ik wel eens wil weten hoeveel ik nu per dag loop als ik werk. Ik loop drie keer per dag met de hinden en doe bijna alles fietsend en op het werk loop ik erg veel. Vooral in de avonddienst. Gisteravond een dienst van 4 tot 10. Stappenteller om half twee aangezet toen ik met de honden ging wandelen en om 10 uur stond hij op 15020 stappen. Vanavond werk ik van 4 tot 23.15 dus en wil ik hem al eerder in mn broekzak doen om prcies te weten wat ik nu vandaag loop. Omdat wij maar een half uur etenspauze hebben en vaak onder het eten worden weggeroepen eet ik op een avonddienst vaak alleen maar yoghurt. Volle Griekse yoghurt met gebroken lijnzaad en wat vers fruit. Het is zo hectisch in de dienst tot aan de etenspauze dat ik vaak het gevoel krijg dat ik mijn warme eten naar binnen" schrok" en met de yoghurt voel inmijn beter en fitter en tijdens de koffiepauze om kwart over 8 eet ik dan vaak nog het laatste beetje. Genoeg goede vetten en eiwittenom de motor de hele avond te laten draaien en geen honger.

Onbekend
September 28, 2016 om 05:05
Jeetje wat een stappen doe je dan zeg! Ik ben benieuwd als je dat doet een hele dag!!
Wat jammer dat je dan niet de rust hebt om gewoon een gezonde maaltijd te eten. Yoghurt is natuurlijk gezond maar bevat niet alle benodigde voedingsstoffen.
September 28, 2016, gewijzigd door Kwartjes op September 28, 2016 om 08:27
Al heel veel stappen gedaan. Doe je ook nog aan een sport? Probeer toch de tijd te nemen voor het eten. Slecht gekauwd voedsel verteert niet goed
Door het snelle, onbedachtzame eten, kauw je veel te weinig en krijgt je lichaam te grote brokken voeding binnen waar het niks mee kan. Je spijsvertering kan niet goed z’n werk doen en de meeste voeding gaat onverteerd je lichaam weer uit. Je profiteert dus niet optimaal van de voedingsstoffen. Dat kan vermoeidheid veroorzaken.
Lieve groetjes,

˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”˜
October 8, 2016 om 13:42
Fijn weekend.Lieve groetjes,

▂▃▄▅▆▇█▓Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ▒░ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ•❤•Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ♫Kwartjes♫Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ•❤•Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ░▒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ▓█▇▆▅▄▃▂
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan